Fatmanur12345 Kızlar 3 aydır deniyoruz olmuyor bat3 ve dün ve bugün ara ara bas donmesi ve alt karın Ağrısı ara ara sırt ağrısı ve sık idrara çıkma sizce gebelik belirdi olabilir mi ben bilmiyorum sizlere sormak istedim
Fatmanur12345 Fatmanur12345 adet olacağımda ağrıların başladı gün olurum iki gündür öyle yaşıyorum ve adetime daha 3 gün var
gayesblog Fatmanur12345 9 ay uzun bir süre korunmuşsunuz. Doğum kontrol hapı ile mi korundunuz bilemiyorum ama o haplar rahim duvarını inceltiyor bu şekil bebek tutunamıyor. 3 ayda olmaması çok normal. Rahim duvarının kalınlaşması 5-6 aya kadar bulabilir. Denemeye devam edin
Ceydanatishka Fatmanur12345 Canım ben şuan hamileyim ve yumurta tembelliği falan vardı düzgün adette olmuyordum üzüldüğüm zamanlar olmuyordu ne zaman boşverdim hatta vazgeçtim o zaman bir öğrendim hamileyim buarada sık idrara çıkma hamileliğin 3. Ayında başlıyor rahim 2-3 kat büyüdüğü için bebek baskı yaptıkça lavoboya ihtiyac duyuluyor
Ebuses Fatmanur12345 insaAllah canım güzel haber alırsan mutlaka yaz buraya olur mu güzel haber paylaşanları görünce çok mutlu oluyorum
likapaa53 Ben kızımı 3 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim şüphen varsa erken gebelik testi yapabilirsin canım İnşallah güzel haberdir. Bazen psikolojikte kendimizi dinlediğimizden böyle hissediyoruz
Fatmanur12345 likapaa53 evet eşimden istedim isten gelirken eczaneden almasını bakalım unutmaz getirirse sabah yaparım canım ama sizlerinde duasına ihtiyacım var
Fatmanur12345 gayesblog yok canım sadece iki defa doğum kontrol hapı içtim ondan ayrı hep prezervatifle korunduk canım
Bir_nazenin01 Hadi bakalım bu belirtiler gebelik belirtisi özellikle tuvalete çıkma hayır’lı haberlerini bekliyoruz 🥰
Fatmanur12345 Ceydanatishka bizim hiç bir sıkıntımız yok adet düzenimde iyi ama bakalım insallah hayırlı sonuçlar alırız sizde sağa Salim kucağınıza alırsınız bebişinizi insallah
Nurbanusancak Fatmanur12345 3 ay gayet normal bir süre 5-6 ayda ortalama oluyor doktorlar 1-2 yıla kadar normal görüyor. Uzun zamandır deniyor gibi post açmışsınız😅