Kkaraduman_ Bebeğimi henüz hissetmediğim için bu his bende çok oluyor ayda bir kontrole gidiyorum 1 ay geçmek bilmiyor bişey oldu mu acaba diye içim içimi yiyor böyle olanlarınız var mı 🥺
Burcu-2634 Kkaraduman_ emin ol illa oluyor benim 2. Hamilelik halen net bir kıpırtı yok hergğn aynı senin duygularını yaşıyorum ama rabbim canını sağ etsin iyidir inşallah diyorum evet 1 ay geçmek bilmiyor diğer kontrolüm 8 temmuzdan sonra delirmem inşallah diyorum 😂
Ummuhanyeslova Kkaraduman_ evet geçen gün eşime keşke bişey olsada böyle bakabilsem ordamı iyimi demiştim 😃
Sincaplarinannesi Kkaraduman_ Yalınız değil mişim 21.hafta da detaylı ultrason gidecem zaman geçmek bilmiyor şuan 17+2 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🌸
Kkaraduman_ Burcu-2634 gerçekten çok kötü bi durum ya hamile olmayan birine söylüyorum ama bu şekilde anlamıyolar işte onlara basit geliyor insan kendi başına gelince anlayabiliyor 😂
Burcu-2634 Kkaraduman_ kimse yaşamadığı şeyi bilemez normal canım sen stres yapma bebişte etkilenmesin emin ol hareketleri şirdetlenince boşa korkmuşum diycen kızımda çok çekmiştim hep toplanırdı bi yere kıpırdamazdı 😂
Deletedmom_116 Kkaraduman_ şimdide yanımda 11 ay 10 günlük sürekli kontrol ediyorum annelik duygusuyla sanırım hiç gecmicek buyusede on dk ya bir ararım galiba dndn
Kkaraduman_ Burcu-2634 ah bi hissetsem artık dayanamadım sağlık ocağına gittim az önce kalp atışını dinlemeye 😂😂
Enfal_06 Kkaraduman_ haha ben ilk haftalarda eşime diyordum karnımin içi görünse de baksak cam gibi olsaydı 🤣 bakardık iyi mi diye sonra hareketlerini hisssedince bu seferde hareket etimi kaç defa hareket etti diyorum yani bu hiç bi zaman geçmiyor canım
gmzekls12 Bende 16 haftalik oldum aynı düşünceler bende de var ya bisey olduysa acaba iyi mi diye hep düşünüp duruyorum zaman geçmiyor gibi sanki
Melek1649 Sormayın yaa deli gibi hareketlerini hissetmeye çalışıyorum. Daha biraz erken düzenli hareketler için ama iyi olduğunu o hareketlerle anlayabiliyorum bende ne yapayım 🥺
_almirasmom Kkaraduman_ 3 haftada bir gıdıyorum ama benım kızım hareketlı tabı hareket hıssedıyormusunuz bılmıyorum bole dusunmenız normal 🥹
Kkaraduman_ _almirasmom hayır hissetmiyorum daha belki hissetsem böyle düşünmem 15 haftalık küçük daha hissetmezsin diyorlar
kardelen54 Bende öyleyim hatta benim hiç belirtim yok ne kusma ne mide bulantısı agri ve çok rahat hareket ediyorum ama cumartesi gördük bebeğimiz iyi 15 haftalik oldu
Kkaraduman_ kardelen54 bende aynı şekilde baştan beri ne kusma ne bulantı oldu bizde bugün 15 haftalık olduk valla dayanamadım sağlık ocağına gittiö kalp atışını dinledim 😂
Burcu-2634 Kkaraduman_ orda dinletiliyor mu ilk gebeliğim de hiç yapılmadı bana bunda 2. De giderim bizim sağlık ocağında varsa 🙂