Cosimaniehaus Dbdmr ben de Diyarbakırda düşünüyordum doğumu Sabire Aygün’e karar vermiştim araştırıp. Sonra vazgeçtim memlekete gidip doğum yapacağım. Doğum değil ama daha önce hamile kalmak için Burhan özele gidiyordum bence gayet profesyonel ama insani yönü bana biraz zayıf geldi. Sadece yapacağı işleme odaklanıyor insanı konuşup rahatlatmıyor. Aşılama işlemi yaptırdım ve rahim filmi çektirdim normal muayeneler dışında.
Dbdmr Cosimaniehaus çoook teşekkür ederim aydın ılgını şimdilik düşünüyorum bakalım randevu aldım doktor degistirmek de bi stres😔
MelekAnnesi52 Cosimaniehaus imdat Burhan özel bana hep aynı tedaviyi uyguladı 5 yaşında çocuğum var polikistik over olduğu için doktor takibinde ikinciyi istedim bana pahalı pahalı iğneler aldırdı olmadı tekrar aynı şeyi denedi bu yorumu yazıyorum ki bir gören olur faydalanır diye dünyapark da Ömer Yalınkayaya gittiğim ay hamile kaldım.
Ayseguller denizalismom dogumda nasıl sabire hoca acaba ? Sezaryen mi oldunuz. Korkuyorum da biraz. Bana sert geldi ilk randevusunda
Ebbruc Dbdmr çok iyi bi adam irfan hoca da , batıyla anlaşmalı yanlış hatırlamıyorsam. Doğum ücretleri uçmuş memorial ı araştırdın mı peki canım doğum fiyatı için ,ben aldım Aydın hocadan randevuyu salı gününe bu arada unutmazsam yazıcam sana çıkınca
Dbdmr Ebbruc memoriali hiç duymadım canım aydın ılgına gidecem bende o izinden dönünce senden haber beklicem🥰🥰
Ebbruc Dbdmr ben canlı destekten aldım randevu o yüzden salı vardır büyük ihtimalle, olmasa vermezlerdi heralde 😂 haber vericem doğum ücretini de unutmazsam bi sorarım doktora 🥰
Dbdmr Ebbruc tamam canım 🥰 ben aydın ılgın izinden dönene kadar bikereliğine burhan özele aldım randevu mecbur kontrolüm aksamasın diye 🙏 bende seninle paylaşırım burhan özele de iyi diyorlar
Ayseguller denizalismom memorialde dogum yaptınız o zaman. Hastaneden memnun kaldiniz mı peki ? İlgi alaka vs nasıldi. Temiz bir hastane diye biliyorum ama
denizalismom Ayseguller evet. Hastene çok temizdi zaten sürekli temizliğe vs geliyorlar. Doktorumdan zaten memnundum ebeler hemşirelerde çok ilgiliydi memnun kaldım.
Mercan0652 Dbdmr merhaba aydin hocaya gittiniz mi acaba memnun kaldınız mii bende doktor arayişindayim da 🌝