DilanSbz Merhaba kızlar, oğlumun ismi Caner. Onun ismine uygun modern erkek ve kız isim önerileri rica edebilir miyim? Tek isim düşünüyoruz ve ağır isimleri eşimle pek sevmiyoruz. Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim 🩷🩵
gayesblog DilanSbz bence illa uyumlu olmasına gerek yok çok kafiyeli geliyor bana. Tabi bu benim fikrim. Size saygı duyuyorum :)
Booksandcats İsim önerim yok ama uyumlu isimlerim koyulmasından ben hoşlanmıyorum biz 3 kız kardeşiz babam sırayla Ceyda Ceren Ceylin koymuş sürekli karıştırıyorlar 🙈
balim35 @Booksandcats yaa ne güzel 😅Bende uyumlu isimlere bayılıyorum bir bütünlük var gibi kardeşimle benim ismim çok alakasız bas harflerini geçtim cidden çok alakasız isimler keşke biraz benzerlik olsaydı diyorım 😅 Ben oğluma isim bulamadım henüz ama şimdiden şunu koyarsam ikinci çocuk erkek olursa bunu kız olursa bunu koyarım diye benzer şeyleri düşünüyorum 😅😅
Booksandcats balim35 ay ne bileyim ben de sanırım uyumlu isimlerle büyüdüğüm için hiç istemedim baş harflerini bile aynı koymam sanırım 🫠🙈
balim35 @DilanSbz Bence C ile başlasa gayet güzel bütün durur 🤗 Ceyda Ceylan Ceylin Canan Çisem Çiçek gibi bublar da uyumlu olabilir