Anneolmakistiyorum1 gebelik hala olamadı dedim soğan kürü deneyeyim aç karnına kaynatıp içilenden deneyip hamile kalan var mi🤲
Moz Anneolmakistiyorum1 canım evet öyşe diyorlar rahimi temizliyormuş ben de yeni kürtaj oldum.Günde 1 kere yapıcam.Sabah işe gidiyorum sabahları yapamam ama akşamları deneyeyim bakalım.3 ay korunucam zaten
orkidemm_ Anneolmakistiyorum1 ben denedim hamile kalamadım benim tiroitlerimi yükseltti biraktıktan sonra ki ay değerim normale döndü bekarken de gene tiroidlerimi yükseltmişti
Kbr6134 Anneolmakistiyorum1 ben yaptım ve yaptığım ay hamile kaldım ama farklı bi takviyede kullanmıştım
Berivan_sr Anneolmakistiyorum1 yaptığım ay hamile kaldım tabiki önce takdiri ilahi Allah nasip etti umarım en kısa zamanda size de nasip eder🌸
Moz Anneolmakistiyorum1 Kur’andan rastgele sayfa açtığında meryem suresi 22.ayet çıkmıştı aşırı duygulanmıştım
Kbr6134 babymom99 acvison maxigo eşim kullandı acvison maxijuno ben kullandım.İçeriği çok iyi bunların
ttazeannee Anneolmakistiyorum1 Ben gebelik için denemedim ama bekarken adetim çok düzensizdi düzene girsin diye yapmıştım ne biliyim iltihabım varsa gitsin hastalık varsa gitsin diye falan o ay o kadar çok akıntım oldu ki gerçekten ne var ne yok temizlediğine şahit oldum yani ondan sonra da adetim düzene girmişti zaten bence sizde düzenli deneyin çok faydasını gören var
Anneolmakistiyorum1 Arkadaşlar cok teşekkürler bılgıler ıcın ılk gebelık olacak Allah’ın izni ile bakalım yanı günde 2 defa yapmak lazım ama ben bir defa yapmayı düşünüyorum bilemedim
Anneolmakistiyorum1 Hayıt otu ve Aslan pençesi de içtim ama kafama göre ıctım ne kadar doğru bilmiyorum bide dün avakado yedim 🤲🤲🤲