dmlttl Arkadaş lar merhaba gebeligimin daha çok baslarindayim 5+6 2 gün önce pembe bi akıntı gelmişti sonra kesildi bugünde arkadaşlarımızla gezmeye çıkmıştık hiçbir sorun yoktu ama geldikten sonra lavaboya girince kan geldiğini gördüm avuç içi kadar di başına gelen varmi bana biraz bilgi verir misiniz lütfen 😭😭
aysecam dmlttl canım benim kan gelince risklidir hemen hastaneye gitmelisin bence korkutmak gibi olmasın benmde ilk pembe leke geldi sonra kan gelip bebeğimi düşürmüştüm bol bol dinlenmen lazım ilk haftalarda gezmek dolaşmak çokta iyi olmuyor hemen doktora git bence inşallah bi sıkıntı yoktur 🙏🏻
GamzeAltndas dmlttl bende 6 haftalikken kan geldi iki kere ama nokta kadardı , hemen acile gittim düşük tehlikem olduğunu söyledi progesteron verdi bidaha olmadi ve ilk üç ay ilişki ağır iş yasakladılar ayağımın altına yastık koydum uzandim hep şuan 10 haftalığız kalp atışını duydum .Suanlik çok şükür bişey yok . İnşallah da olmaz bence acile git canım ihmale gelmez . İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim 🙏🏻💙💙
LenaM dmlttl bunu burda kim bilebilir? Böyle durumlarda post açmak nasıl aklınıza gelebiliyor şaşıyorum.. dr a gitmelisiniz buraya danışmak yerine
Deryamira Acilen doktora git şuan düşük yapıyorum beb hiç kıpırdamadan yat dedi ve Protestan verdi kanamam lavaboya gittikçe devam ediyor 😢
dmlttl LenaM su an hicbir sekilde doktor uma ulasamiyorum ve ayaklarımı uzatıp yatmaktn başka caremde yok sabah olamsini bekliyorum mecburen .ve bilgi almak amacıyla burdan soru sormam bu kadar saçma geldiyse size cevap vermeyin lütfen
Dlbrmst dmlttl bende 6+4 hamileyim cnm Senin yaşadıklarını bende yaşadım Hâlâ da yaşıyorum Progestan kesinlikle kullanmalısın onu aksatma sakın Istirahat edeceksin ve Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok 🙏🙏
Deryamira dmlttl bugün ben Ankara gibi koca yerde ne özel ne devlet hastanesinde acil kadın Doğum doktoru bulamadım en son büyük Doğuma gittim hiç sevmediğim bir hastane insana hayvan muamelesi yapıyorlar yarın kendi doktoruma gideceğim inşallah benimde kanamam devam ediyor
Kestanegulsah dmlttl size en yakın acile gitmeyi deneseniz eşinizle paylaşın durumunuzu belki sabah çok geç olacak bu durum ihmale gelmez