ipekky Kızlar ben detayli ultrason için 21+6 ya randevu aldım ama bakıyorum 22-23 hafta en iyisi organlar net gözükür oluyor gelişmiş oluyor falan diyorlar hep. Acaba gününü değişsem mi 21+6 erken mi oldu yoksa iyi mi sizce
gayesblog ipekky bence de iyi çünkü bebek 2-3 gün ilerde olabiliyor. Birde 22-23 haftayı geçirmemek gerek diye düşünüyorum.
Nurglsari ipekky bende 21 de gitmiştim gayet güzel gözüktü arkadaşım kiloluydu ona 24 de git dedi tam belli olmayabilir demişti
Motheranddaughter Benim adet tarihime göre 25 hafta, geç döllenme olduğu için 23 haftalıkken detaylıya randevu bulabildim geç olur mu acaba
gayesblog Motheranddaughter 1 hafta öne çekseniz daha mı iyi olur sanki. Belki ultrasonda 1 hafta geri gelir o vakitler bilemiyorum.
isil-ay Motheranddaughter ben 24+3 yaptırdım doktorum çok rahat baktı yuzude daha nettı zaten 24 e kadar bakılıyor :) bide ben 103,5 kılo ıle hamıle kaldım (bazen yok oyle olunca erken bakılmalı falan dıye okuyorumda burda ) bilgilendirme icin yazdım
Tugcev ipekky 20+ bir şeylerde baktırdım 😂 bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Doktorda 22ye kadar git demişti
Melek3675 ipekky 23te gittim tam bebek öndeymiş doktor neden geç geldin dedi bence en ideal 22. Hafta günleri
ipekky Pembebulut_ bebek geriden geliyor falan olursa göremezsem diye korktumda. Sizde net gördü mü yüzünü falan organlarinii
Pembebulut_ ipekky ben devlete gittiğim için renkli ultrason vermedi yüzünü göremedik ama organlarını gördü doktor gelişmişti
ipekky Pembebulut_ bende bugün gittim bana ultrason resmi vermedi ama whatsapptan gönderdi yüzünün renkli resminii. Sıkıntı yok güzel hersey dedi karnı 1 hafta geriden geliyor o kafamı karıştırdı biraz zayif