Kadermiray 2 defa düşük yaptım ikisindede kese ve bebek yoktu ama test pozitifti kan değerleride artıyordu en son geçtiğimiz ekim ayında test ve kanda pozitifti 10 gün böyle normal devam etti sonrasında birden hafif sancı ve koyu leke geldi öncedende yaşadığım için direkt ağlamaya başlamıştım acile gittik baktı kese yok kan aldılar değerler güzel artıyordu öyle derken 2 gün sonra aşırı şiddetli bir sancı ile dayanamayıp özel hast. gittik doktor keseyi göremedi kan aldı 687 çıktı artıyor dedi bn seni kürtaja alıp vebal alamam çünkü değerlerin artıyor dedi öyle çıktık bu arada hergün anneme ağlayarak diyordum ki düşecek biliyorum çünkü yaşadım aynı şeyi daaha önce ama ne zaman düşecek onu bilmiyorum,derken bir gün lavaboya grdim birden ıkınma isteğiyle beraber düşük yaptım o an sancım kesildi gerçekten o zaman ne yaşadım yaşayan arkadaşlarım bilir allaha dua ettim çok şükür diye çünkü düşecekti emindim ocak ayında tekrar nasip oldu çok şükür şuan 23 haftalık olduk allah hiçkimseye yaştmasın çok zor ama olanın önünede geçemeyiz allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun 🙏