Kadermiray Önce kahve rengi leke başladı acile gittim bakmadı doktorumun oturmasını bekliyorum felaket bi sancı var ve kırmızya döndü sildiğimde geliyordu şimdi lavaboya gittiğimde kırmızı oldu böyle olup gebeliği devam eden yok değil mi 😞
Tutaste_ Kadermiray korkma dua et bol bol ilaç verir doktor sakin ol yeterki bişey olursada. Bidaha olur çocuk oyuzden sıkıntı etme
ssevilmommy Kadermiray kaçıncı haftandasın? 6. Haftamda benimde dediğin gibi olmuştu 2 hafta devam etti şuan 12+3 teyim
gayesblog Kadermiray inşallah canım bir şeyin yoktur ikinizde iyisinizdir. Çok fazla hareket edip kendini yorma özellikle ilk 12 hafta çok önemli
mommys1 Kadermiray belki adet sancısı çekiyorsunuzdur ilk aylarda oluyor benimde olmuştu hayırlısı olsun bol bol dua et
Havvabektas Kadermiray ben yoğun kanama yaşadım 6 haftalık hastanede yattım benim sancım yoktu şuan 7+6 iki hafta devam etti kanama lekelenme şuan durdu çok şükür inşallah sizin de bişey olmaz
FundaMustafa Kadermiray benim de aynı oldu cumartesi başladı kahve rengi leke çamur gibi pazar günü parça düşürdüm hastaneye gittim boş gebelik denildi 10 haftalığım ben büyük ihtimalle bugün kürtaj olucam
Duygu_52 FundaMustafa benimde aynı şekilde kahverengi çamur gibi ya bende 6+3 deyim doktor kese var bebek yok boş gebelik dedi 2 gün sonra gel kürtaj için dedi devlet hastanesine gittim ama özel hastane arayış içerisindeyim devletten korkuyorum sizde nerde olacaksınız
Kadermiray Güzel haber alacağımı sanmıyorum ama bu küçücük zamanda bile o kadar tutunmuşum ki o bana tutunamasa da gözyaşlarımı tutamıyorum
hepoyleolurzaten__ Kadermiray İçinizi ferah tutun bu haftalarda genel olarak bütün gebelerde kanamalar gözüküyor benim birinci ve üçüncü gebeliğimde hep düşük riskim vardı kanama 21 haftama kadar hep devam etmişti lekenme bazense adet kanaması gibi Rabbime emanet ettim şükür sağ salim doğdular
Kadermiray 2baby1mom_ acil ameliyata girdi onu bekliyorum beklememek için özele geldim bu oldu benim ayağımı attığım dere kuruyor 😔
hepoyleolurzaten__ Kadermiray Progestan fitil artı düşük önleyici verirler imkanınız varsa bu ayları hep yatarak geçirin ağır işler yapmayın tuvalete çok sıkısmadıkca gitmeyin cinsel birliktelik olmasın ilk üç ay yasaklanıyor zaten