Sevginur61 Kızlar idrar tahlil sonucum bu çıktı enfeksiyon çok mu yükselmiş bebek için çok endişelendim doktora gidene kadar içim rahat etmeyecek bilen varsa söyleyebilir mi
Handevich Sevginur61 endişelenecek bir şey yok bende hep çıkıyor doktor antibiyotik veriyor düzene giriyor
Bulutsevdasi Sevginur61 çok korkma bir şase ile düzelir benim ki 70 80 lerde kaç aydır. Kültür veriyorum ona göre ya ilaç veriyorlar yada şase
Silan_Abdullah Korkma o kadar yükselmemiş benim ki 40 buluyordu yatış yapıyordu ama benimki sürekli oluyordu idrarı süzemiyordu böbreklerim sürekli ürolojiye yönlendirdiler çok geçiriyor musunuz
Sevginur61 Silan_Abdullah yok hayır çok sık olmuyorum bebeğe çok zararı oluyor diye duydum önceki tahlillerimde bu değer 1 miş 10 a yükselince acil bir durum mu diye endişelendim
Sevginur61 Handevich enfeksiyon bebeğe çok etkiliyor diye duyunca kafamda bir sürü şey kurdum sağolun
Silan_Abdullah Sevginur61 bir tane üromisin var ya onu verirler ya da monurol verirler geçer geçmezse mutlaka ürolojiye git
Sevginur61 Bulutsevdasi ya doğrudur ben ufak bi şikayetle gitmiştim şikayetim hala devam etmiyor aslında ama ne olur ne olmaz diye sonuç için gidicem