zaman0686 Rabiayce merak heycanla geçiyor günler benim Miğde bulantılarım var ama çok ağır şeyler yediğim zaman ay birde bazen çok üşüyorum anlamadım
renes 11+3 hafıf agrılarım oluyo bazennsol tarafımda ve progestan fitil kullanıyorum yola boyle devam..
Rabiayce Bulantılar bizi bitirdi ben 3 gün hastanede yattım serumla beslendim şu an biraz biraz iyiyim eskisine bakarak zamanla düZelecek inşallah
Zozan73 Bende 11+3 bazen kasık agrılarım oluyor göğüs ucu hassasiyetim var vajinal akıntım bu aralar arttı normal mi acaba
Ebidor Zozan73 aynı ben de 11+3 vajinal akıntım var beyaz bildiğin, birde gögüslerim aşırı dolu şiş gibi ve ucları cok hassas:( sanki erken bukadar büyümesi ama bilemedim ya. Çok rahatsız edici normalde de buyukdu zaten zorlu geçicek gibi
zaman0686 Ebidor normal kızlar akıntı beyaz ve kokusuz olması sorun yaratmıyor göğüsler dediniz gibi gerçekten büyüdü ve acıyor kaşık ağrılarıda normalmiş bu ara haftayı bekliyorum 12 haftada 2 tarama testi var kızlar inşallah bebişler sağlıklı ve huzurludur allah hepimizin yardımcısı olsun
Ebidor zaman0686 aynen inşallah ya onumuzdeki hafta sonu bizimde ikili testimiz hayırlı haberler alalım hepimiz🙏