Aliye35 38+3 ten selammm. Bir dakikayı bulan sancılarım var bugün. 1.5 cm açıklık vardı tam 38 de. Sanciyi görünce koştum ev işine şimdi evi topladim temizledim oturuyorum ya dogursam diye. Bu arada yatıp uyumustum sancı ile uyandım. Ne diyorsunuz bugün doğurur muyum ?😁
Ceysah Aliye35 günümüz haftamız aynı sağlıkla gelsin inşallah naptın doğurdun mu 🤣🤣 bende daha tık yok 🫠🫠
Lavinya21 Aliye35 siz nasıl bir ağrıyla uyandiniz acaba ben 35 haftalığım kasılma ve rahime baskı gibi bir ağrıyla uyandım şimdi hastaneye gidicem
Aliye35 Lavinya21 Ben dün de aynı şekilde uyanmıştım fakat bu kadar sık değildi ağrım. Bugün agrimda siklasinca bekliyorum gene. Titreyerek uyandım. Ağrıdan
Lavinya21 Aliye35 bende gece hastaneye gittim sancılarım vardı serum verdiler etki etmedi devlete gittim aciline Altan muyaneye ederken zorladılar adet olur gibi bir kan kaybettim hâlâ kendime gelemedim
mutlubibekleyis Sağlıkla gelsin canım, nasıl bir ağrın var? Benim de sabah çok erken saatte başladı ağrım bugün adet ağrısı vuruyor sürekli, aşırı idrar hissim var ama idrarım yok oraya acayip bir baskı var. Ne olduğunu anlayamıyorum 🫠 Aynı gündeyiz seninle
Aliye35 mutlubibekleyis Valla benim hiç böyle ağrım olmamıştı evet kasıklardan girdi ama adet sancısınin bı beş katı kadar fazla bir agriydi çok zorladı beni iki kere sıcak suya oturdum. Sabah uyudum şimdi baya geçmiş sanki. Sıklığı azalmış. Öyle yatiyomm.😁 Gene olursa bugün gidicem hastaneye en azından bı nst görürüm
mutlubibekleyis Aliye35 Ay hadi bakalım, beş katı kadar değil benimki de ama sürekli o ağrı o rahatsızlık var, gitsem mi evde mi kalsam bilemedim 🫠 Sıcak su iyi geldi mi bir şeye koyup mu oturdun sıcak suya
Aliye35 mutlubibekleyis Banyoda küvet olduğu için sıcak su doldurup oturdum valla. Hani diyorlar ya doğurmadan önce bir enerji gelir diye galiba o enerji geldi ve ben az önce o enerjiyle evi süpürdüm sildim. 😂😂 Çünkü şuan belim zonkluyor. Dün geceki benden eser yok
Aliye35 Ceysah Hayır sabah kalktığımda hiç ağrı sızı sancı yoktu. Bekliyorum evde belki gene sancım tutar diye o yüzden gitmedim doktora ya ☹️