Sultan_m sedef_kayakrts 1 tane oğlum var şimdide 11 haftalık ikinci bebeğime hamileyim. Siz hangi tarafta oturuyorsunuz acaba
Sultan_m sedef_kayakrts bi gün görüşebiliriz aslında bende karşıdan buraya gelin geldim kimseyi tanımıyorum. Mehmet akif mahallesinde. Restorantımız Var bir gün o taraflara uğrarsanız görüşebiliriz de😊
sedef_kayakrts tugce_grgn maşallah şuan nasıl gidiyor peki ağrınız falan var mı benim ayaklarımın altı çok ağrıyor
Sultan_m sedef_kayakrts dukkanın isimini veremem burada 😊daha doğrusu akrabalarım buralarda olabilir ve ikinci gebeliğimi şimdilik saklıyorum iki düşük sonrası kötü olmuştum bu bebeğimin 3 ayı bitmeden kimse bilmesin istiyorum
mervegulerktas bahadircocugum Çamlıca Medipol Ayşe Şeyma hanıma gidiyorum memnunum tavsiye ederim kirazlıdere tarafındayım ben de
bahadircocugum mervegulerktas detayli ultrason yaptirdiniz mi peki? Nerde yaptirdiniz yaptirdiysaniz eğer? Normal fotoğraf şeklinde veren neresi var acaba. İlk çocuğumda yaptırmıştım şimdikine yaptırmazsam haksızlık olacak :)
mervegulerktas bahadircocugum evet aynı hastanedeki perinatolog Emine hanıma yaptırdım renkli fotoğraf verdi bir sürü uzun uzun da baktı her şeyi söyledi memnun kaldım.
Reyhan00 mervegulerktas detaylı ultrson camlıca medipolde ne kadara yaptırdınız aceba ben de oraua gitmeyi düsünüyorum
mervegulerktas bahadircocugum sadece +1 kisi diye belirtmişlerdi çocuk için de yardımcı olabilirler diye düşünüyorum
Krtlstgba Mefi34 anladım canm Hamidiye mahallesi büyük ben refah camiye yakınım sen şahinbeydesin :) az da olsa aramız da mesafe var :)
Mefi34 Krtlstgba seninki mimarsinana yakın ozaman bende öncesinde pazartesi pazarı sokağımdaydım kirada evimizin tamiratı bittikden sonra kendi evime geldim hamidiyeye