Yusufayazin__annesi Benim Ankara’da gitmediğim doktor, prof, doçent kalmamıştı. Özele bir dünya para harcadım devlet zaten yüzüme bakmıyordu bile. 2,5-3 sene süründüm. 1 kürtaj 4 düşük yaşadım her şey normal deniyordu amh düşüktü sadece. Rahim filmine kadar çektirdim. Başkent hastanesi ayak tırnağımdan saç telime kadar baktıda çare bulamadım. Sonra internetten araştırırken Kutay hocayı buldum. Doktorlar sitesinden soru sordum ve kendisi bana uygulanan tedavilerin tıpta yeri yok dedi. muayene olmaya gittim yüzyüze görüştüm tüm tahlillerimi götürdüm. Prolaktinim yüksekti ama tüm doktorlar strese yoruyordu. Tüm umutlarım bitmişti Kutay hocadan tüp bebek tedavisi istedim kendisi bana sen normal yolla hamile kalacaksın, tüp bebek %70 olan şansını %20’ye düşürür dedi ve ilaç tedavisi başladı. Üstelik kendisi tüp bebek doktoruyken ve daha fazla para kazanabilecekken reddetti. 1 ay sonra hamile kaldım. Sağlıklı ilerleyen bi gebeliğim oldu çok şükür. Tüm kaygılarımı gereksiz tedavilerin hepsini bi kenara bıraktırdı. Hatta şuan vitamin takviyesi bile kullanmıyorum. Bugün her şeyi ona borçluyum.