Ferman21 Nurak ay hayırlı olsun gözün aydın olsun insallah canim bende evde teat yaptim varsa 3. Kez bende mom’lancam 😊
Pelinaycyrnckr Nurak merhaba bende 2 kez burdayım Çarşamba günü doktora gideceğim inşallah sağlıkla sıhhatle doğsunlar
Nurak Ferman21 çok teşekkür ederim canım vok değişik bı duygu kızıma haksızlık yapmışım gibi hem suçluluk hissediyorum hem ona arkadaş gelecek diye mutluyum
Nurak Pelinaycyrnckr bende en yakın zamanda gideceğim hamile olduğumu bilmeden birsuru ilaç kullandım inşallah birşey olmaz rontgene ve tomigrafiye de girdim ☹️
Ferman21 Nurak cok cokk normall kuzum ben doguma giderken 2. Kizimaa buyuk kizimin altini degistim ustunu giydirip aglaya aglayaaa gitmistim hormonlarr dans edince oylee oluyor amaaa hic sucluluk hissetmeee regle kac gunun vardı 😊
Zhrafth 3.ye hamile olduğumu öğrendim bende dün tuhaf duygular içerisindeyim ne hissediyorum bilmiyorum ama hayırlısıyla gelsin 🌸
Zhrafth Ferman21 geçikme oldu evet 3 gün falan geçmişti onun haricinde regl olmam gereken günde sadece kahverengi akıntı geldi sadece peçeteye bulaşıyordu ertesi gün oda olmadı sonra test yaptım silik bir çizgi ve kan değerim 128 çıktı çok yeni sanırım :)
Ferman21 Zhrafth masallah evet dahaa cok yeni bende sabah kan verecegim evdeki testim silik amaaa feci anlamda bulantim var uyutmuyor bana da dua et olur mu 😊🤲
Zhrafth Ferman21 ederim tabi ki rabbim yardımcın olsun yardımcımız olsun iniAllah herşey gönlüne göre olur 🌸🎀
Nurak umrumdadegil aslında istiyorduk ama hemen bir ayda olacağını dusunememistim kızım 8 ay sonra tutmuştu 🤣
Tansu15 Nurak hayırlı oldun bende 2. Kez momlandım ☺️ hem kızıma kardeş hem arkadaş olucak inşallah 😇 ilk bebeğiniz kaç yaşında