Tugba5812 Ya bu sıra çok gözüme batıyor . Karma cilt tipim var ama gerçekten hiç bakım yapmıyorum yüzüme . Bir hevesle aldığım şeyleri 3-4 gün kullanıp kaldırıyorum. Bazen makyajı bile çıkarmıyorum yüzümden . Ama böyle kesin etki yaptığını bildğiniz gözenekleri arındırıan azaltan şu burun görüntüsünü yok eden bişey varmı. Bu sefer düzenli kullanıp kurtulmak istiyorum kızlar resim ekledim ama oldumu bilemedim. İnternetten aldım bu tarz bi gözeneklerim var. 
Tuba-M55 Tugba5812 benim hem burnum geniş hem de bu görüntü oluşuyordu 🥲 kıl maskesi + vakum cihazı kullanıyorum miss.
Tugba5812 Ay bide resim yüklerken bazılarınızın direk çıkıyor resmi bende neden yazı olarak çıktı basınca görünüyor ya onu sevemiyorum direk buraya resmin kendisi görünecek şekilde nasıl atıyorsunuz kızlar
Yesillendik_ Ayni sıkıntı burun kenarlarında vardı ama düzenli kullanman gerek atıyorum aşırı faydasını gördük eşimle beraber
Tugba5812 Yesillendik_ inşallah yaa ben ezbere kullandım yağlı cilt karma cilt için olanlardan aldım. Ama direk bu olay için kullanıp memnun olanları dinleyip kesin düzenli kullanıcamm
Tugba5812 Tuba-M55 ikiside var evde eğer şu gözeneklere etkiliyse hep yapıcam artık 😀 makyaj yaptığımda görüntü kapanıyor ama gün sonuna doğru resmen dışa atıyor hepsi. Gıcık oldum bu sıra kafaya taktım