ebruli87 Ozgetmrlnk ögrenmedim daha en son 13 hafta gitim doktor bakmak istemedi 2 hafta sonra ins ögrencem
ebruli87 Ozgetmrlnk vallah cnm en son dedim gibi 13 hafta gitim 2 sn bakti cocuk kalb atio mu diye hemen kapati bende tam göremedim yavrumu 2 hafta gitcem🙁🙁
Gunesdilsah Ozgetmrlnk 16+2 deyim erkek dedi doktor ama emin olmak için bu ayın 21 inde tekrar gidicem hayırlısıyla
Ozgetmrlnk Gunesdilsah ben dün gittim 18. Haftaya girdim hâlâ erken gostermez belli olmaz diyorlar bende deli oluyorum
Gunesdilsah Ozgetmrlnk ne alaka ya onlar o zaman detaylı ultrason için sana öyle diyorlar emin olmak için orda herşeye tek tek bakılıyor diye
Ozgetmrlnk Gunesdilsah bilmiyorum canim artik kavgaya girişeceğim doktorlarla 😆 ve detaylı ultrasona ne zaman gidiliyor
Gunesdilsah Ozgetmrlnk 😂 onu hak ediyorlar bazıları canım 20 ila 24 haftalar arası oluyor diyebiliyorum 😊
Ozgetmrlnk Gunesdilsah 10 gün sonra özelde kontrolüm var 19. Haftaya girmiş olacağım o zaman belli olmazsa beni beklemeden kocam girişecek 😆😆