Aysebkr1258 Ozgetmrlnk devlet hastanesinde 11+5 te öğrendik özelseniz doktorum daha söylemedi bakalım 15+4 yarın kontrolüm var özelde bakalım söyler herhalde artık ama biz öğrendik önceden ama rüyamda 3 4 gündür doktor kız diyormuş görüyorum çıkmaz inşallah 😂😂
Ozgetmrlnk Ozgetmrlnk ben özele gidiyorum 17. haftaya girdim hâlâ öğrenemedim devlete hic gitmemistim bu hafta devlete gitmeyi düşünüyorum insallah öğreniriz.
Aysebkr1258 Ozgetmrlnk kız erkek ayrımı yaptığım için söylemedim öyle bişeyi yanlış anlaşılmasın gördüğüm rüya birazda psikolojik aklıma taktığım için hep acaba söylermi söylemez mi diye gece rüyalarıma girer oldu
Aysebkr1258 Bebekim123 iki sefer devlete gittim 2 doktorda erkek dedi özeldeki doktorum daha söylemedi bakalım yarın oda erkek derse kesin erkektir değişmez herhalde 😊
Sibel92 Dderryaa 11.haftada belli olabliyormu ben 9+3 üm ve 13.haftada kontrolum var öok heycanlandım şimdi görebilme ihtimali varsa🥰
Sevgi-ada 16+2 olduk bizde 15 de gittiğimde kıza benzetti bi oran vermedi 😊2 gün sonra tekrar gidicem nasip olursa kesin öğrenirim inşallah ☺️
Dderryaa Sibel92 pazartesi öğrendim canım şuan 11+6 yım %90 kesin erkek dedi bacakları açıktı yerinde durmuyordu hiç çok netti
XSeldaX Sibel92 12+5 günlük ken devlete gittim daha belli olmaz 16 haftalık olması lazım dediler bana 😔
Bebekim123 Ozgetmrlnk bende öğrenmedim sayılır canım ama valla artık merakta etmiyorum sağlıklı olsun da kız erkek farketmiyor 😍tek düşüncem onun sağlığı