Zehra1221 Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var 19 haftalık gebeligim de bebeğim kalbi durdu normal dogum oldu bu durumu yaşayıp ne kadar süre sonra adet oldunuz ?
Nurdan11_ Zehra1221 öncelikle çok büyük geçmiş olsun. 5,5 aylıkken servikal yetmezliğinden ikiz bebeklerimi kaybetmiştim. Normal olmuştu. 40 gün kanamadan sonra eski adet döngüme geri dönmüştüm ben. 25 gün sonra olmuştum
CerkesMaria Zehra1221 cok gecmıs olsun kuzum bende nıdan 15 de kurtaj oldum mayıs 13 de adet oldum 18 de bıttı bugun pembe leke gelıyor nedendır bılmıyorum
yilldizyilldiz Öncelikle geçmiş olsun, çok üzüldüm🙏🏻 sorunuza cevap değil ama merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Bebeğin kalbinin durduğunu nasıl anladınız? Kanama, ağrı vs. oldu mu yoksa kontrole gidince mi öğrendiniz?
Booksandcats Ben boş gebelik yaşamıştım kendiliğinden düşük olmuştu 10 gün kadar kanamam sürdü o bittikten sonra da 1 ay sonra adet olmuştum toplam 40-45 gün gibi bir süre geçmişti
Zehra1221 Booksandcats Benimde ilk gebeligim bu şekilde olmuştu ikincisi normal doğum şeklinde oldu adet olmadım o.yuzden Bi garipsedim
Ayden6 Zehra1221 bende aynı haftada gebeligi sonlandırdım. Doğumdan sonra 10 gün kanamam oldu bitti. 35 gün sonra adet oldum sonra düzene bindi zaten