Cansu2233 Merhaba arkadaşlar benim doğum korkum var ve yaklaşık 4 haftadan az kaldı doğumuma bir şüphe ile yatışım verildi çatı muayenesi oldum ve bu durum beni daha da korkuttu odanın kasvetli oluşu kadınların doğum sesleri.. lütfen bana yardımcı olun nasıl yenerim bu korkumu desteklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler 🥰
Aysegul166 Cansu2233 aşkım aklına hamilelikte yaşadığın sıkıntıları getir 😂😂 evladına kavulucaksın ve eninde sonunda bu acıyı yaşayacaksın öyöe düşün ama biticek ve sen onu unutup sadece dünya güzelinle baş başa kalıcaksın o anı düşün doğumuda hallersin doğru ıkınmayla doğru nefesle hemencecik biter gider inşallah bağırıp kendini yorma derin nefeslerle karşıla sancılarını
Zekiye_az Cansu2233 benimde doğumuma iki gün kaldı gibi bir şey. Bende bi ara doğumhanede yattım Allahım nasıl olacak başkaları bağırınca onlara kızıyorlardı eyvah dedim sonra çıktım ordan. 4 hafta geçti üstünden kendimi şöyle hazırladım herkesin kendine özel bir doğumu var iyi veya kötü bizim hatamız şu oluyor başkaların doğumunu okuyunca sanki bizimde öyle olacak gibi geliyor ben hatta rüyamda çoğu kez o şekilde gördüm. Sonra eninde sonunda bu çocuğun çıkması gerekecek sakin karşılarsam işim kolay olur ve çabuk biter. Doğurduktan sonra anlatırım bende 😅
Yusbus Cansu2233 benim mecburi sezeryan bende doğumdan değilde doğumdan sonrası için korkuyorum açıkçası 🙈
BuseBora Cansu2233 teslimiyet lazım kardeşim ben ilk doğumda hep başkalarının öykülerini dinledim o anlatılanlar gibi masal gibi geçecek sandım gerçeklere teslim ol sakin ol Allah bağladığı düğümü cözer duayı eksik etme dilinden kendi bedenine ve kendine odaklan çünkü bende başkalarının bagırış seslerini ne duyunca sancım kesildi suni almak zorunda kaldım evimde oturup son dk ya kadar gitmesem belki daha iyi doğururdum düşüncesi hep geldi aklıma bu bir süreç bitecek diye düşün neler geçmedi ki de hep kendine saglıkla al kucağına inşallah
Cansu2233 Aysegul166 İnşallah dediğin gibi olur bir avazda doğururum inşallah Allah bütün annelerimize kolaylık versin Zaman yaklaştıkça insanın elinde olmuyor ne ile karşılaşacağını bilmediği için çok teşekkür ederim moral oldu 😍
Cansu2233 Yusbus sonrası için korkma Allah bir kolaylığını verir bebeğinle beraber iyileşirsin Allah sağlıklı kucağına almayı nasip eylesin
Cansu2233 Birhanim senin de çok az kalmış Allah sağlıklı ve kolay şekilde kucağına almanı nasip eylesin evet benim de hatam o oldu sanırım başka insanların doğum hikayelerini dinlemek panik yapıyor ben de
Yusbus Cansu2233 yetmemekten korkuyorum aslında ya beceremezsem ya tıkanırsa emzirirken ya tutamazsam farketmezsem düşerse ya yıkarken canını acıtırsam ya uyurken ağladığını duymazsam katılırsa falan hep bunlar geliyor aklıma gebelik depresyonu diyorlar geçer merak etme alışırsın diyorlar ama 😂😂
Cansu2233 BuseBora bende aynı şekilde başkalarının bağrış feryatlarını duyunca korktum çok canım acır mı diye
merube ya ben azcik canim yansa bagirasim gelir oyuzden baskasi bagiriyosa belki cani cok azdir diye dusunebilirsiniz. dogum korkusu herkeste var galiba ya Allah hepimize saglikla dogurmayi nasip etsin.