Smeye İyi geceler arkadaşlar fasiyal paralizi ( yüz felci)oldum,32 haftalık hamileyim moralim çok bozuk , kortizon ve fizik tedavi başladık ,tavsiye moral öneri ne varsaa alirim
Bhrbrc Smeye öncelikle geçmiş olsun ben de 8 yıl önce geçirmiştim. Çok şükür geçti bitti. Göz kuruluğun varsa damla kullan tuzu mümkünse kortizon bitene kadar kullanma ödem yapıyor çünkü. Sakız çiğne, balon şişir ve fizik tedavinin verdiği egzersizleri mutlaka uygula.
Gebektos67 Smeye merhabalar çok geçmiş olsun annem de geçirmişti doktorlar 2 3 aya anca iyileşir dediler ancak niz her gün o bölgeye Hindistan cevizi yağı ile bol bol masaj yaptım. Bu yüz temizleme cihazları var titreşimli onlarla sürdük bazen de parmaklarla yağı güzelce yedirdil. Annem sürekli eliyle oradaki kasları uyardı ve 3 hafta gibi kısa bir sürede sonuç aldık. Bol bol parmaklarınızla uyarın yüzünüzü.
Smeye Doktor gribal enfeksiyon yada araba sürerken cam açmışsın rüzgar yemişsindir dedi ,bende ikisinde oldu , vücut ısim o kadar yüksek ki soğuğu hissetmiyorum
Smeye Gebektos67 ya çok teşekkür ederim 🙏 elimde o cihazdanda var hiç aklıma gelmezdi ,yarın hemeen deniyorum
Smeye gecesiyah merhabalar mesajinizii yyeni gördüm yüzüm toparladı çok şükür,daha dogurmadim 34+3 teyim
gamisel Smeye Merhaba bende 27 haftalıkken yüz felci oldum şuan 33 haftalığım hala pek bir düzelme yok kortizonda kullandım fiziğe de gidiyorum 27 gündür siz şuan nasılsınız önerileriniz var mıdır
Smeye gamisel merhabalar ben bol bol sakız cignedim ve egzersiz yaptım ,pipetle su içmek gibi yüz mimikleri yapmak gibi ekstra yaptığım şeyler bunlardi
Bsra680 Smeye banada bugun dediler 26 haftalık hamileyim kortizonun zararları varmıs bebege ni zarar oldumu neler yaptınız
Bsra680 Kullandım şükür yüzüm düzeldi hala hamileyim insallah bebegimi sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım