2727dfne Silan_Abdullah yüzüne sac telinizi veya ipi gecirin ucundan ttutun ipin ilk karnınıza koyun cok yukarda olmicak şekilde elinizi kaldırın bekleyin oval dönerse kız dik gidip gelirse erkek sonrada sol elinizde yapın aynı şekilde
Silan_Abdullah Nisaiste ye ben denedim galiba kız bebek tam değil ama dönüyor gibi tam dönmedi sadece
Silan_Abdullah merimiri maşallah göbeğe doğru gelen çizgi göbeği geçiyor mu yoksa göbek kısmında bitiyor mu aşağıdan yukarı doğru bir çizgi çıkıyor
merimiri Silan_Abdullah geçti gidiyor çizgi benim erkek canım ultrason da pek yanılma payımız yok her şeyi ortaya sundu yavrum 😂😂
Yusbus Silan_Abdullah valla bende ekşi yeme isteği çok oldu ama 20. Haftadan sonrada aşırı tatlı krizlerine girdim bu yüzden belirti mi bilmiyorum kalçam büyüdü annem zaten direk kalçan büyüdü net kız dedi birde bulantılarım sabah oluyordu doktor kız bebeklerde daha çok sabah bulantısı görülüyor demişti birde cinsiyeti geç öğrendik bir türlü göstermesi kesin kız dediler yüzüm aşırı sivilce ve kahverengi lekelerle doldu hala da var çirkinleştin kesin kız dediler göbeğim sivrilmek yerine yayganlaştı erkeklerde daha sivri oluyormuş birde saçlarım çok çabuk uzadı ikinciye kestirdim kız bebeklerde tırnak ve saçlar çabuk uzarmış öyle dediler bunları diyenler oldu ne kadar doğru bilemem tabi 😂😂😂
Yusbus Nisaiste yüzük testini denedim kız çıktı Çin takvimine baktım erkek çıktı ama yüzük doğru çıktı birde makas bıçak yaptık makasa oturdum o da doğru çıktı 😂
Nisaiste Yusbus boşver çin takvimini yüzük doğru 😅😅 çin takviminde de benimki kız olarak gözüküyo ama spanın pipisini gördüm 😅
Mrt9021 Silan_Abdullah Öyle olunca genelde kız diyorlar canım, benim kuzenimde öyleydi oğlu hep önden gidiyordu kız geriden geliyordu. Aslında şu saatten sonra doğumda öğrenmek istemezmisin sürpriz olur☺
aslinci Silan_Abdullah Bana kız gibi hatta biri baya emin olduğunu söyledi 2 doktora gidiyorum ,ekşi yiyorum tursu erik sarmalar dolmalar vs.. canım çekiyor, tatlıdan tiksiniyorum şu anda 19+1 detaylıda net belli olucak ama ekşi ayşe olayı işliyor bende 👍🏻
Zeyasln Silan_Abdullah 2 hamileliğim de birbirinden okdr farklı ki 2side erkek kızı erkeği yok bu işin hurafe hepsi denendi onaylandı😂