Eliffyamann Sevnc94 duşa girip sıcak su tutabilirsin göğüslerine, duş harici sıcak havlu koyabilirsin(havluyu biraz ütüleyip ılık sicak arasi) ve bol bol bebişe meme tutturma, kucağına alıp sevme koklama öpme hepsi süt hormonunu artirir
Kiwitoveannesi Sevnc94 bol bol sağ 1 saate bir ve anne çayı kullanıyorum trendyolda var aremel Stella tee anne çayı doğum yaptığım gün sürüm geldi bu çay sayesinde şu çayı heryetde paylaşmak istiyorum her annenin sütü olsun nasıl paylaşabilirim burda nasılsın açılıyor bu sohbetler bilgi verirmisiniz bu çayı kullanan bana dua edecek
Gul45 Sevnc94 merhaba geldimi sütünüz bnde aynı durumdayım 3 gündür sütüm yok ne denediniz işe yaradıysa bnde denim
tatlibebegim_ Tugce_12 gece yatmadan ikisini yapınca sabaha sütler taşmış oluyo yani benim tişörtüm falan full ıslanmıştı
tatlibebegim_ Havvanur1488 yigitmom_ aynen normal kek kendimiz yapsak daha iyi olue ama bebişten fırsat olmuyo😅
aslanbeyy Kiwitoveannesi merhaba bu çayı ne zaman kullanmaya başladınız peki? Doğumda hemen sütünüz geldi ?
1Prens1Prenses53 Ben dut kurusu kaynatip içmiştim ayrıca kuru dutu direk de yiyebilirsiniz.çok fazla arttırmıştı benim sütümü ve dereotu da bende çok süt yapıyordu.onun dışında 7 sene önce doğum yaptığımda e bebekte satılan vitamoms kutu içecekler vardı meyve suyu gibi teneke kutu onlardan içiyordum ama şuna hala varmı bilmiyorum.içtikten bir süre sonra göğüslerim acımaya dolmaya başlıyordu emdirmezsem akıyordu anca emzirip rahatlıyordum.inşaAllah sizinde en kısa zamanda sütünüz olur taşar bebişinize fazlasıyla yeter 🤲🏻