Clementein Arkadaşlar sancılarım çıktı doktor sancın var 1 cm açıklık var dedi sizce ne zaman doğar???? 38+5 iz sancıları hissetmiyorum ben bebek hareketi sanıyordum acaba ne zaman gelir ya da ne yapsam hızlandırırım
Ceylankarakus Clementein sıcak suya oturun belinize sıcak su tutabilirsiniz hurma yiyin merdiven inip çıkın bol hareket halinde olmanız açıklığı artırıyor özellikle ağrınız oldgu zmn oturmayın
Haticeburak06 Clementein benimde böyleydi 36da ve 37de ama 39+3 oldum tık yok 2cm açıklık var😬inşallah bir avazda kırtulalım en sağlıklı hayırlı zamanda
hyena Clementein benimde öyle olmuştu 39+4 doğurdum bende hissetmiyordum hatta doktor şaşırdı o sancıyı hissetmememe ondan mı bilmiyorum doğumum rahat oldu yani sancı çok zorlamadı beni darısı başına olsun
e_blue_sky_a Clementein benim de sancı çıkmıştı. Nst esnasında biraz hissediyordum. Sonra 2gune sertlesti. 3.gun acı ağrı sızı başladı…. ama kalp atışları kötüleşti sezaryene alındım …. Allah hayırlı doğumlar nasib etsin
Ceylankarakus Clementein ay gerçekten mi bende de tam tersi ne zmn. Bı yerim ağrıyor diye gitsem nst ağrım çıkıyor
Clementein Ceylankarakus ay benim ilk gebeliğim hiç bişi anlamadım valla hafif regl sancısı diye gittim sancıları izledim nst de regl sancısı olan hiç çıkmadı bebek hareket ettiğinde yükseldi yani ben bebek hareketi sanıyordum ama kasılmaymış tabii
hayalim35 Clementein açılman 1 cm olmuş bol bol yürü sıcak su açılmayı arttırıyor squat ilişki her tuşa bas😁
Clementein hyena Allah razı olsun canım inşallah hepimizin kolay sağlıklı bi doğumu olur kavuşuruz sağlıkla bebeklerimize 🤲🏻🌸❤️