Haceryalcn Kızlar yarın 22 hafta olucam benim bugün ara ara bel karın ağrımla birlikte akıntım oluyor bunu yaşayan var mı
semazkcblc Haceryalcn bende yaşadım canım sonrasında karnım büyümüştü. Rahim büyüdüğü zaman böyle ağrılar olabiliyor ama sen mutlaka doktoruna sor veya muayne ol
Nursemom Haceryalcn bende 22.haftadyım ve karın ağrım çok oluyordu. Kontrolde doktora söyledim bebek aşağıya doğru baskı yapıyordur rahim büyümeye devam ediyor ddi. Sonuçta kaslar da gerildiği için kanama olmadığı sürece normal bence
semazkcblc Haceryalcn tabii ondandır büyük ihtimal panik yapmayın rahat olun ama yinede riske de atmayın bence doktorunuza danışın içiniz daha rahat olur
Busrababuz Haceryalcn bende senin gibiyim sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum ama yapacak birşey yok canım oda hamilelikte olan birşey
Heisenberg Haceryalcn Akıntı malesef en başından beri var hamileliğimin. Çok normal. Hava alması ve mantara sebep olmaması için günlük ped falanda kullanamıyorum günde defalarca çamaşır değiştiriyorum🤦🏼♀️