Busrademirci71 Kızlar bugun çok uzun sure ayakta kalmak zorunda kaldım karnımda ağrı var birşey olurmu çok korkuyorum
Essidiey Busrademirci71 Öğretmenim okulda sürekli ayaktayım, eve gel yemek temizlik benim de ağrıyo bazen. Doktorum bi iki damla kanaman bile olabilir çok yorulduğunda dedi. Dinlenince geçiyorsa çok kafana takma.
cLearQueen Busrademirci71 ben.dershane ogretmeniyim her gun sabah 8 aksam 7 ayaktayim. Bisey olmaz korkma
Esrass21 Korkmayin hic bisey olmazben 35 haftalik hamileyim 1 bucuk yasonda oglum var 10 bucuk kilo ben onu kaldiriyorum gun icinde indiriyorum tasiyorum bazen 5 lat merdoven bole cikiyorum o yuzden korkmayin o agrilar oster istemez bendede oliyor
Busrademirci71 Çok teşekkür ederim ya çok korktum birşey olucak diye cunki baya bı ayakta durmak zorunda kaldım birde böyle ağrı girince korktum
Busrademirci71 Şimdi dinleniyorum ama hala ağrım var bakalım geçmezse gidecem hemen ilk defa böyle birşey yaşıyorum ondan korktum sanırım
Essidiey Busrademirci71 Geçmezse git tabi için rahat etsin. Ama Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz sen içini ferah tut.
ireemmtn29 Busrademirci71 kimsenin bünyesi diğeriyle aynı değil ben tüm gün ayakta kalırım bişe olmaz sen bulaşık yıkarsın kanaman olur Allah korusun hepimizin genetiği yapısı farklı ben şu an kendimi çok yorduğum için rahim ağzı kısalığım var kalkmadan yatıyorum bir aydır 6 ay boyunca hiç önem vermedim her türlü iş yaptım bak sonuçlarına katlanıyorum sen de kendini yorma değmiyor hiçbir şeye
Busrademirci71 Essidiey birşey daha sorabilirmiyim bel agrinizda oluyormu çok ayakta durunca bnm hem bel hem karın ağrısı var birde ne kadar süre azaliyo acaba sancılar
Kdz Busrademirci71 benimde çok ayakta kalınca kuyruk sokumum sag bacağım çok ağrıyo doktor olur bunlar daha iyi günlerim demişti neden oluyo bende bilmiyorum 😬😬😬😬
Busrademirci71 ireemmtn29 haklısınız bn ilk defa bu kadar ayakta kaldım zaten normalde hiç bukadar kalmam ayakta
Gizemismail Bende çok ayakta kalınca belim ve karnım çok kötü ağrıyor dinlenince geçiyor korkmayın bişey olmaz inşallah 😊 uzanıp ayaklarınızı biraz yüksekte tutarsanız iyi gelebilir
mA06 İlk hamileliğimde 6. Aya kadar umursamadım son 3 ay yattım, İkinci hamileliğim dikkat etmeme rağmen kanama alanı başladi ve 3 aylık olduk, herkesin bünyesi farklı ama bence dikkatli olun zor, çeken yine biziz