aslidyn Arkadaşlar 37+4 haftalık hamileyim doktor bulamadım daha esenler medipol damla Yasemin yenlic giden var mi yardımcı olur musunuz nasıl bir doktor yarın randevum var da ☺️
Guzelanne56 aslidyn hıc gıtmedım bayağı araştırdım ama medıcale gıdıyorum ama doktoruma ısınamadım ona gıdebılırım bende
Mimranun aslidyn merhaba bende bu doktoru deneyeceğim inş 33. Haftadayım kafam hastaneler ve doktorlar olarak çok karışık bu doktor hakkında iyi şeyler okudum burda bende denemek istiyorum sizde yarın gidince buraya yorumlatmışsınız?
Gulll00 aslidyn merhaba yakin zaman da bende oraya gitmeyi dusunuyorum ama doktorlar hakkinda hic bilgim yok. Sezeryan dogum hakkinda bilgin var mi fiyatlarindan
Sinyo aslidyn ben ilk o doktorla başlamıştım muayenelerime. Doktor gerçekten iyi ve ilgili. Ben hastaneyi beğenmediğim için değiştirdim
aslidyn Mimranun muayene oldum kızlar doktor çok tatlı bir hanım efendi çok ilgilendi samimi biri tavsiye ederim
aslidyn Gulll00 bugün konuştum normal doğum olacak benim ondan normal doğum 12000 sezeryan 14000 kendi isteğinle sezeryan 23.500
Sinyo elmaelmaelma bana çok soğuk geldi, elektriği sanırım bilmiyorum iyi hissettirmedi bana kendimi. Yeri de uzaktı bide çok sıra bekledim oraya gittiğim zamanlar. Sonra gidip florya medical parktan doğum paketi aldım, çok memnunum.