Hivv Yarın kürtaj olcam böyle bir mesaj geldi. Ama o anki üzüntü ve şokla anestezi ile mi yapılacak diye soramadım. Devlet hastanesinde kürtaj olacağım. Bir şey yiyip içilmesin diye mesaj geldiğine göre anestezilidir herhalde değil mi?
dika Hivv benim bildiğim devlette kürtaj canlı yapılıyor anestezi uygulanmıyor ben devlette kürtaj yapmak istedim ama canlı yapılacağı için özele gittim
Zeeyyss Hivv ben devlette kürtaj oldum anestezi şurda dursun uyuşturun dedim ona bile bunu kabul ederek geldiniz dediler
Kbrbydk Hivv ilk gebeligimde devlette kürtaj oldum. Anestezili yapıldı. Evet Yeme içme yoksa anestezi yapilacaktir büyük ihtimalle.
myangelson Hivv yeme içme denildiyse anestezi yapılacaktır. Ben de çevremde hep devlette anestezisiz duydum o yüzden hep özele gittiler. Ama size anestezili yapılacak demek ki çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun. En hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin 🤲🏻
Zehraadnn Evet anastezi öncesi aç olmanız gerek su bile içilmiyor diye biliyorum eğer birşeyler yiyip içerseniz anestezi yapılmıyor yanlış hatırlamıyorsam anesteziden 6 saat önce birşey yenilmiyor
Beetuull dika ben oldum anestezi ile yapılıyor, uyanıkken nasıl dayansın insan resmen rahmi eşeliyor doktor
Zeeyyss Hivv hayır ben kanama ile acile gitmiştim kese rahimden düştüğü için hemen kürtaja alındım bekleme olmadı
Angel161023 İlk hamileliğim maalesef kürtajla sonuçlandı ve devlet hastanesindeydim, anestezi uygulanmıştı bana.
Nurozsln Hivv Şubatta boş gebelikten kürtaj oldum canım. Evet gece 12’den sonra su dahi içme. Anestezi verileceği için önerilmiyor geçmiş olsun 🫶🏻
Hivv Nurozsln o anki üzüntüyle soramadım dahi korkuyordum o yüzden acaba anestezi yapılıyor mu yapılmıyor mu diye. Teşekkürler 🙏🏻
Nurozsln Hivv Bende soramamıştım seni çok iyi anlıyorum. Kürtaj günü ağlamıştım, doktorum anestezi vereceğiz hissetmeyeceksin demişti .
Tkose Nurozsln bende agladim yatis verildi sirayla alicaz bekle dediler her gelen hemsireye soruyordum anestezili olcak dmi diye Rabbim kimseye yasatmasin insallah
Tkose Hivv öncelikle gecmis olsun Rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin bir dahakine insallah ben 8 ay önce devlette kurtaj oldum anestezili uyutuldum 15 dk falan sonra uyandim hicbirsey hissetmedim öyledir insallah sizinki de hangi hastane ve sehir