bahardaa Nisaa15 şurup var onun için o iyi geliyor ağır baharatlı saçları yemek yeme bir de mide yanmasını tetikleyen Yicekler nedir diye bi araştırma yap istersen onları fazla tüketmemeye çalış bir süre
Muzeyyenn Nisaa15 gebeler için zararlı olmayan bir şurup var, ben de çook kötüydüm gerçekten iyi geliyor. Doktorum ilaç yanlısı olmamasına rağmen günde 3 4 defa kullanabilirsin dedi
1931 Nisaa15 iğde ve leblebi iyi geliyo ama kısa süreli geçirmişti benimkini kesin çözümü gaviscon şurup
Nisaa15 bahardaa beslenmem de bir şey değişmedi ama yeni başladı mide yanması ne kullanıyorsunuz acaba
glbnnblg Nisaa15 gaviscon şurup kullanabilirsin günde bir kez kullanılması bile yetiyor rennie duoyu bir hamilenin günde 3-4 kez kullanması doğru olmayabilir
Afrasevde Muzeyyenn benim de midem 4 gündür yanıyor Rennie fayda etmiyor artık🥲 karbonatlı su içiyorum kesiyor yanmayı çok şükür
Semihaoyku benımde aynı yanıyo gece cok oluyo bende pronat surup kullanıyorum bı nebze ıyı gelıyo onun dısında sut ıyı gelıyo yedıgımız yemeklerden dolsyı cok yanıyo acı baharatlı salcalı agır ve cok yıyınce oyle oluyo mıgde kuculdu ıyıce sıkısıyor