Aleynaz06 Haftada olan anneler, nasılsınız? Vücudunuzda neler oluyor? Akıntınız, kasık veya bel ağrınız, mide yanmanız vs. Hangileri var? 🙏🏻
Tkose Aleynaz06 11+1 kasik agrim bel agrisi mide yanmam oluyor mide bulantimda ara ara var ayin 31 i ikili tarama icin cagirdi doktorum siz ne zaman gidiyorsunuz
ssevilmommy Aleynaz06 12+2 diş fırçalarken içim dışıma çıkıyor özellikle sabah ve akşamları koku hassasiyetim çok bel agrım bugün çok kötüydü akıntım çok
chaos Aleynaz06 11+3üm bu hafta içi her hangi bir gün gelebilirsin ikili test için dedi doktorum cuma günü gideceğim bebek az daha büyüsün belki cinsiyet öğreniriz diye 😅
Aleynaz06 Tkose aynıları bende de var, akıntıdan bazen korkuyorum gerçekten hareket ettiğim zaman daha fazla oluyor. Ben de 11+3 üm, daha ikili testten vs bahsetmedi. Ne zaman çağıracak acaba ben de merak ediyorum
Aleynaz06 ssevilmommy benim de akıntım çok artmaya başladı. İkili test için çağırdı mı doktorunuz acaba?
Canan2625 ssevilmommy ay diş fırçalarken bende de oluyor bulantım vs kusmam hiç yok şükür 11+2 yim şuan bugüne kadar hiç olmadı ama diş fırçalarken hep kusuyorum ne alakysa
Aleynaz06 chaos ben de cumartesi yani dün gittim bana da 1 hafta sonra gel dedi normalde 2 haftada bir çağırıyordu. Ama neden gelmem gerektiğini söylemedi sanırım test için çağırdı, sizinle aynıyım
Emel5805 Ne ararsanız var kızlar bulantı kusma uyku halsizlik ama en çokta şu gaz olayi bitirdi yiyip içemiyorum iştah yok 🤦 Rabbim feraha çıkarır inşallah 🤲
Minikprensinannesiiiii Aleynaz06 akıntı kasık ağrısı mide bulantısı bel ağrısı var canım 10+4 deyim bende
GoncaArslan48 11+0 mide bulantısı bel ve kasık ağrısı akıntı çok fazla yok cuma günü ikili tarama testi için doktora gideceğiz 🌸
Sogukcay 11+1 im ikiz gebelik sabah akşam bulantı kusma var yataktan çıkamıyorum dua ediyorum şu zamanlar çabuk geçsin diye hayattan soğudum her şey kokuyor iki günde bir sıvı kaybı ve bulantı için serum taktırmaya gidiyoruz su da içemiyorum inşallah hemen biter😭 ikizlerde sadece ikili test yapılıyormuş ben istemedim bunun için imza aldı doktorum yaptırmayacağım Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah 🙏🏼
HaticeTekin Kızlar 8 haftalık gebeyim ama aniden gelen kramplarim var sizce doktora gitmeli miyim rahat bı 6 7 saniye sürüyor