BusZeyRas Leyliya maşallah canım olmazsın iki haneli merak etme baksana neredeyse yarısına gelmişsin🥳💃🏻 maşallah Rabbim kucağına aldırsın bıdıklarını canım😍😍
58Vildan İki gebeliğimde de 60 la hamile kalıp 85 kg ile doğuma girdim. bu gebeliğimde sağlıklı beslenme ve sporla zaman geçiriyorum hedefim 4-5 kilo fazlasıyla doğuma gitmek hamile pilatesi yapın almak yerine verirsiniz belki de
Adlaksy BusZeyRas ben evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım ve bekarken kilo almak için ilaç içiyordum 😂😂😂 şuan bu kiloları nasıl vercem diye düşünüyorum 😂
e_blue_sky_a BusZeyRas şekerin şekerli yiyeceklerin ve ekmeğin hamur işlerinin bebeğe bir faydası yok. Kaldı kı şekeri de çıkarıp bebeği riske sokabilir. Ekmek tam buğday tercih edin ve az tüketin. Şekerin ve tatlıları kesin. Sebze meyve et ve süt ürünleri tüketin. Hem kiloya kilo az eklenir Hem de bebek sağlıklı olur
BusZeyRas e_blue_sky_a evet ilk gebeliğimde bu şekilde dikkat ederek sadece 8 kg almıştım çok rahat bir gebelikti ve sonrasında hiç kilo kalmadı ama şimdi zAten biraz iri hamile kalınca korkuyorum bakalım
Sena-cy00 BusZeyRas Şuan hamile değilim iki hafta sonra 1 yaşına gircek kızım var.. 83 kiloyla falan hamile kalmıştım mecburi sezeryan oldum..Doğumdan sonra çok kilo veremedim şuan 92-93 kiloyum diyete başliyim dedim 1 aydır diyet yapıyorum hala 92 kiloları görüyorum.. Zayıflamak kolay diyorlar ama ben mi bir türlü beceremiyorum bilemiyorum 🙈🙈
BusZeyRas Sena-cy00 benim de 10 saat sancı sokrası mecburi sezeryana döndü 4,5 yıl oldu doğumdan sonra hepsi gitmişti epileptik ilaçlardan sonra çok aldım ben de
Melek1818 Bejimde 3gebelik 14sene sonra 82 kilo ile hamile kaldım suan33 haftalık 89kiloyum inşallah daha fazla almam çünkü çok sisiyorum çok kilo alan biriyim sonrasindada veremiyorum
Sena-cy00 BusZeyRas doğumdan sonra verebilmeniz güzel olmuş benim sütüm çok azdı bebeğim iki aylıkken mamaya başlatmak zorunda kaldım sütüm inmedi gelmedi bir türlü olan sütüm de gitti emziremedim bebeğimi belki bundan da kilo verememiş olabilirim..
145356- BusZeyRas hamileliğin ilk 3 ayında iştah açılmaz bebek senden pek beslenmediği için ekstra besine ihtiyaç duymuyor vücut bunun psikolojik olduğunu söylemişti beslenme danışmanım Bende 82kg ile hamile kaldım ve hemen beslenme danışmanına gittim sürecimi bu şekilde yöneteceğim yoksa hamileyim psikolojisiyle çok fazla yemeğe verirdim kendimi. Bi deneyebilirsiniz.
BusZeyRas 145356- oldum olası iştahlı bir insan olduğumdan😂 ikinci gebeliğim bu ilk trimestırda gerekli olmadığını biliyorum aslında evet psikolojik bakalım şuanlık iyi gidiyorum iştah yönetmede teşekkürler👍🏻
Ozgednc BusZeyRas ilk hamileliğimde 84 ile hamile kaldım 87 ile doğum yaptım 78e düştüm. Bu gebeligimde 92ile hamile kaldım şuan 35 haftaligiz 96 kiloyum bakalım bunda nasıl olacak 😁
BusZeyRas Ozgednc ay canım maşallah maşallah😻😻😻 darısı bana😘 ilk gebeliğimde çok rahattım bunda da öyle olurum inşllah