GizemSever Kızlar ovulasyon testim bugün çift çizgi çıktı ilişkiye girdim eşimle daha testi devam etmeme gerek var mı yada ilişkiye tekrar girmeme?
Feride_01 buse76 benimkine de bakarmısın canım yaptığım günden beli böyle çıkıyor en sondakini de bugün öğlen 2 de yaptım
buse76 Feride_01 en alta kadar silikleşmis bugünku yaptığınız pike yakim acaba 2. Kez mi yumurtluyorsun bence değerlendir
buse76 Feride_01 üsten 8. Testte pik olmuş geri silikleşmis ama en son neden pike yakın bemce ikinci kez yumurtlama oluyor
Feride_01 busrax_ belirti olarak kasık ağrısı ve bel ağrısı var başka bişey yok Şuan ama başından beli böyle cıkıyor
Feride_01 buse76 akıntım oldu dün bide bugün baya kadın doğuma gittim yumurtan çatlamıs dedi dün gittim
buse76 Feride_01 oo ne güzel işte ama belki de dediğim gibi de olabilir çünkü en sondaki bir kaç güne pik olur diğer günlere göre köyü çıkmış sen Gine de önünde ki iki gün değerlendirme yap
GizemSever Dün silik çizgi vardı bugün 10 buçukta yaptim net cikti çizgiler değerlendirdik öğleden sonra kasiklarimda agrı olmaya başladı halada devam ediyor neden acaba