Hatice3342 Yarın 41 hafta olacam sabah suni sancı verilecek açılmamshiç yok bana dua edin suni sancıdan çok korkuyorum 😔
Ebruyi Hatice3342 korkma ınsallah guzel gecer kardesımde suni degılde farklı bir yöntem ıle acılma olmuştu. Rahmine bir kurdele gibi birsey bagladılar zaman gectıkte acılma oldu
hayalim35 Hatice3342 3 doğumumu da suni ile yaptım normal sancı abarttıkları gibi değil açılman hızlı ilerlerse fazla çekmezsin
ateenmommy Ben de 40. Haftamda doğum yaptım, korkulacak hiç bir şey yok. Doğumdan 2 saat sonra dimdik ayaktaydım 😁 Her şey gönlünce olsun, kötü düşünüp streslenme emin ol korktuğun kadar değil 🤍
Ebruliiiiii Sancın her geldiğinde derin nefes alıp verirsen rahat açılman olur ama benim gbi hiç birşey bilmeden suni sancıya girersen bir daha çocuk yapmayı düşünmezsin herşeyin hayırlısı olsun inşallah güzel ebeye güzel doktora denk gelirsin ben esenler kadın doğumda yaptım insanları deney faresi gbi deniyorlar resmen benim başıma gelenler hiç kimsenin başına gelmez inşallah rahat bir doğum geçirirsin ama her sancın geldiğinde nefesini tutup büyük tuvaletini yapar gbi yavaş yavaş ver nefesini okadar sancı çektim ilk doğumumdu tecrübesizdim kimsede ilgilenmedi sabah gelen bir hemşire nasıl yapmam gerektiğini anlattı ondan sonrasında açılmam oldu sabaha kadar boşuna okadar acı çektim doktor gerçekten çok önemli