Kuzeyinannesi23 Kızlar 37. Hafta da gribe yakalandım. Önerisi olam varmı dehşet baş ve boğaz ağrısı da var 😔
sariniz13 Kuzeyinannesi23 aşkım bende aynı şekilim 1 hafta oldu daha atlatamadım bol bol meyve ye birde parol kullan geceleri hem terletsin hemde ağrını kessin bana en son serum, antibiyotik ve öksürük şurubu başlattı doktor bende aşırı öksürükte var kemiklerim kırılıyor artık öksürünce
brnaksyince Kuzeyinannesi23 bende 37 haftalığım, dün boğaz ağrısı hapşırık, burun akıntısıyla uyandım, doktorum c vitamini, ve parol taktirdı, daha iyim bugün, bence hiç beklemeyin zamanımız az kaldı. Evde ki yöntemlerle geçecek gibi değil.
Yzgl 29+4 bende bı haftadır gribim ve hastaneyede gidemedim evde parol ve limonlu çayla gecistiriyorum geceleri zaten uykularim yokki şimdi daha çok uykusuz kalıyorum geçmiyor geçecek gibide değil burun tıkanıklığı öksürük hapsirma sürekli var tabiki eklem ağrıları burnumun kemikleri yanıyor resmen asla geçmiyor nasıl bı hastalık bilmiyorum geçmek bilmedi normalde en fazla 3 gün sürerdi gribim bu defa geçmiyor bende inatla gitmiyorum hastaneye 😏ne olucak bilmiyorum