Ebruebos Kızlar neden az olur kanama. Benim birden bire oldu önceden 4,5 gün olurdu şimdi 1. Gün yoğun 2. Gün az oluyor 1,2 günde günlük ped koyuyorum genelde leke şeklinde devam edip bitiyor
Basakcum Ebruebos benim de son bir yıldır bu şekildeydi. Problem mi acaba diye kafama çok takıldı; kontroller yapıldı ama herhangi bir sıkıntı gözlemlenmedi. Kendi doktorum ve kadın doğumcu bir arkadaşım; önemli olan aylık rutin. 2 gün olsun ama düzenli olsun bizim için yeterli demişlerdi. Ki denemeye başladığımızın 2. Ayı hamile kaldım. Yani reglin az olması gebeliğe engel değil, diğer kontrollerin de yapıldıysa hiç kafana takma burasını
Leo1234 Bunu bende merak ediyorum açıkçası ya benimde hep böyle oluyor önceden 4gün falan sürerdi ama şimdilerde 1.ve 2. Gün çok yoğun kanama oluyo ama 3.günden sonra leke leke devam ediyo 4.gün bitiyo
Mucizemibekliyorum2525 Benim doktorum kanama azalıyorsa yumurtlama azalıyor demişti amh baktırmanızı öneririm
Ebruebos Mucizemibekliyorum2525 adet olmayı bekliyorum tekrar gidicem doktoruma bu kez amh baktıracağım
Mucizemibekliyorum2525 Benim adetlerim çok düzenliydi fakat 2 yıl öncesi 4 gün sürerken bir anda 2 güne düştü ultrasonda hicbir sorun yoktu yumurtalarım gözüküyordu rahim filmi de gayet normaldi ama amh baktirdigimda düşmüştu
Mucizemibekliyorum2525 Fsh lh gibi hormonlarımda gayet normaldi belli etmeden bir anda azaldı sizin böyle değildir inşallah benim stresli zamanlarım olmuştu muhtemelen o tetikledi
Ebruebos Mucizemibekliyorum2525 benim 4 yıl önce birden bire azaldı. Fsh 4 lerde. Hormon testim iyi çıktı ama amh baktırmadım. Bu ay ona da baktırayım diyorum. Ya benim sorunum kürtajdan sonra oldu aslında . İlk korunmayı bıraktığımda oldu ilk aydan ama düşük tehlikem vardı kalbi durdu kürtaj oldum sonrasında 3 ay denedim aralıklı sadece olmadı. Deneyim bıraktım sonraki ay olmuyor diye korundum. Bu ay olmadı diğet ay doktor kontrolunde deneyeceğiz
Mucizemibekliyorum2525 Ebruebos problemimiz aynıymış benim de aynı şekilde kürtaj olmuştum kalp atışı durduğu için sonra yumurtlamam daha da azaldı tüp bebekle şimdi hamileyim 4 tane de dondurulmuş 5. gün embriyom var biraz garantiye almış oldum kendimi ama herkeste amh düşük olacak diye bir sey yok sizin durum farklidir belki