papatyaaaaa Bayanlar 3 gündür baş ağrım var ağrımdan dolayı mide bulantısı yaşıyorum ve istifar ediyorum ardından ağrım geçiyor bi kaç saat sonra tekrar ağrım başlıyor sizce normal mi bunu yaşayanlar varmı 🤕🤒😰🙏
Balkiz papatyaaaaa bende de kronik sinüzit var. Böyle baş ağrım olduğu zamanlarda sıcak suyun içine yarım limon yaım çay kaşığı karabiber atıp içiyorum. 1-2 gün iyi geliyor.
papatyaaaaa GmysRmzn aynen öyle sağ tarafımdan gözüme vuruyor ağrım bazen kafamı duvarlara vurmak istiyorum 😥 inş geçer canım heran gelecek diye tetikteyim geçmiş olsun sanada ilaç falan varsa al gerçi parol etkili bile değil 🙁🙁
GmysRmzn Benim basimin arka kisminda bi de cnm inan bazen dayanilmaz ham aliyor. Doktorum parol icdbilrsn dedi ama ilaclarn etkisi az olur diye kullanmak istemiyrum dayanmaya calisiyorum. Rabbim hepimize sifa versin insAllah 🙏
papatyaaaaa GmysRmzn bende ilaç kullanmak istemeyip ağrının üstüne gitmeye çalışıyorum işte ama zorluyor çok sürdükçe amin inş cümlemize şifa versin 🙏❤️
minisinannesi papatyaaaaa benim de o aylarda aşırı baş ağrım olmuştu en son acile gitmiştimparol serum vermişlerdi. Ama kan basıncı arttığı için oluyormuş.
petitehatunn papatyaaaaa 10. haftadan sonra baş ağrısı sık görülebiliyormuş. ara ara bana da oluyor 😞 parol içebilirsin eğer dayanılamayacak boyutta olursa
papatyaaaaa Balkiz 🙁 bende ne var onu bile bilmiyorum ama dediğini uygulacağım en azından 1 2 gün rahatlarım acayip zorlanıyorum çok saol canm 💋❤️😘
papatyaaaaa petitehatunn 1 güne dayanabiliyorum ama 3 -4 gün olunca kötü oluyor artık parol a idare edicem dediğin gbi 😥 rabbim yardımcı olsun hepimize 🙏