1Gurbetcicegi Ben göremedim canım bir kaç gün sonra tekrar test yap istersen en kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşallah 🌸
Bercestee myangelson erken çektiğimi yükleyemedim sorun yaşadım. Bekledi evet ama erken olanda hafif pembelik var. Olmazsa bir kaç gün sonra yine yaparım test
myangelson Bercestee bekleyen testler böyle sarariyor genelde benim de başıma geliyor. Adet gecikmesi olduğunda tekrarlayın
Fatmanur12345 Bercestee kese hemen görülmez hayırlı olsun canım insallah bende gebeyimdir yarın test yapmaya gideceğim
myangelson Bercestee hayırlı olsun küçük daha gözükmez 1 hafta sonra 5 haftalık falan olunca gözükür kese 😊
Bercestee Fatmanur12345 Fatmanur12345 25 nisandı son adetim bir kaç gün geçince yaptım. İlk testi yaptığım gün akşamına hafif kanama oldu. Bugün gittim kese görünmedi test istedi. Cuma günü bir daha yapacak test sağlıklı gebelik mi diye galiba. Her şeyin hayırlısını nasip eylesin İnşAllah Rabbim size de bize de
Fatmanur12345 Bercestee amin insallah sağlıklı bir gebelik olur insallah beşinci haftadan sonra kese görülüyor canım kendini üzmemeye bak
Bercestee Fatmanur12345 üzmüyorum ne gelirse haktan. Olursa sağlıklı olsun olmazsa da baş göz üstüne🤲