gmzmg1 ayanarta1 yazdım hepte bakiyorum ama sanki o yukarı olacak uzantı benim ultrasonda yok gibi ondan anlayamıyorum ben 🙈
ayanarta1 Busra19s Nub teorisi 11 12 haftalık USGlerde bakılır sizin kac haftak goremedim Birde yandan pozisyon vermesi lazım
gmzmg1 Busra19s cnm siyah beyaz ultrason görüntün varsa onu at ona göre söyler anlayan arkadaslar bununla kimse anlamıyo bildiğim kadarıyla 😊
gmzmg1 Ezgi49_ kız çoğaldı 🙈😂 hep kızım olsun istiyordum eskiden ama herkes erkek deyince kendimi ona alıştırdım uzun zamandır 😊
Busra19s gmzmg1 evet farkettim tahmin edemediler doktor bu şekilde vermişti en son. Başka sefer artık ☺️
gmzmg1 Ezgi49_ maşallah sana da 🧿 elbet içinden geçer insanın biri varken diğeri olması ama 3 kız annesi olmakta eminim çok güzel ve hayırlıdır. Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin 🌸😊
gmzmg1 Makbule_199110 canım ben pek anlamıyorum ama bu nub a bakıp tahminim yukarı doğru uzantı olduğu için erkek 🙈😊 bakalım kızlar ne der
Ezgi49_ gmzmg1 Amin amin ins cnm tabi isterdik bu değişik olsun o duyguyu da tadalım Allahtan gelen baş göz üstüne elbet bir bildiği vardır Rabbimin🥰
Makbule_199110 gmzmg1 teşekkür ederim canım yorumun icin bekliyorum bilenlerden yorumularini 😊😁 bende anlamiyorum inan hic bu hafta kanda ogrenecegim insallah ogrenirsem sanada yazarim
gmzmg1 izobellaaa-_- ne güzel darısı zamanı gelince bizlerin başına . Allah sana kolaylık versin sağlıkla zamanında kucağına al inşallah 😊