BADE38 rmysa388_ Ay sağlıkla al kucağına inşallah canım 😍🌸🤍 inşallah sağlıkli güzel ve kolay doğumun olur 💗
Kaderrdiler rmysa388_ sağ salim kolaylıkla kucağına alırsın inşallah canım korkma dua et Rabbım kolaylığını verir
Serifeeenida rmysa388_ canım rabbim bi nefeste kurtarsın korkma bebeğin sana geliyo annesi o mis kokusuyla🥰🥰bişey rica etsem ismim şerife bana adım ile dua edermisin 40+4 olduk ama henüz sancım da dahil hiç bi belirti yok lütfen artık gelsin dua edermisin ☺️☺️
rmysa388_ kahvesever__ amin canım sağol ama korkuyorum bı yandan suni verelim dediler istemedim istesemiydim bilemedim de😥😥
NerminAyla rmysa388_ Allah yardımcınız olsun bir avazda doğurun inşallah. Zamanı da gelmiş artık en hayırlısı en iyisi hangisi ise öyle olsun umarım 🙏
Melson20 Suyun gelmis ½ saatte sancin da baslar sakin ol suniye gerek yok ki bu durumda insAllah kolay gecer Allah yardimcin olsun
rmysa388_ Melson20 amin canım valla bekliyom bakam sancıyı az az geliyo ama genede bilemiyorum inşallah bı an önce acılmam olurda bı avazda kurtulurrum
rmysa388_ Serifeeenida ederim tâbi canım hepiniz için ediyorum zaten rabbim seninkinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 💗🥲