Balyanaklikoalam Havva2626 babyvac en güzeli ağızla çekme derdi yok supurge ucu ile çekiliyor diğer türlü bebekler çok ağlıyor korkuyor
MorKelebek54 Balyanaklikoalam sulurge ucu cok fazla ceker ama. İnsan nefesi ile yani insanin cekim gucu ile sukurgenin ki suni degil ki. Benegin burun kanallarini zedeler kanamaya yol acar
Maryhoney Rhinobebe kullanıyorum markası çok önemli değil hepsi aynı işi goruyor otribebe en popüleri ama diğerleri de aynı en uygununu alıp geçin yedek uc takip takip temizliyorsunuz zaten
Selma2412- MorKelebek54 doğurduk da tecrübe ettıklerimizi yazıyoruz buraya Allahım şükürler olsun 🤲🏻🌸🥹 ben yeni hesap açtım bu arada canım Selma ben
MorKelebek54 Selma2412- kiz benim boncuk olmus selma 😂 ne ara baska hesap actin be 😂 hic demiyon da ya 😂 neyse dur wp den yazayim sana bisi sorcam
Selma2412- MorKelebek54 hahah hesabımı askıya aldılar millet neler neler konuşuyor ben konuşunca dokuz köyden kovuluyorum 🤣 yeni açtım bende
MorKelebek54 Selma2412- 😂😂😂 kiz aman sus bu hesap da gitmesin 😂 ama hesap acilis tarhi farkli kuzum bu hesabin var miydi onceden
Hlimee Ben a101 den almıştım ama sanırım çok ucuza kaçtım herhalde ağızla çekilen varmış Benim ki elle sıkılıyor Nasıl yapılır bilmiyorum 🤷♀️ Bebeğin beynine hava salmam inşallah en iyisi kulak çöpü ile temizlemek sanırım Daha risksiz