alyamm_33 Kızlar şimdi ön dişim kırıldı öyle itici duruyor ki hamilelikte dolgu yaptıran var mı sorun oluyor mu 27+3
BekarAnne19 alyamm_33 ben 5 aylık hamileyken hem diş çektirdim hem de dolgu yaptırdım kanal tedavi de yaptırdım bu üç işlemi de aynı gün yaptırdım anestezi de aldım bu arada hiçbir şey olmaz korkmayın
Mesen alyamm_33 ay benimde ön dişim de sorun yaşıyorum kanal tedavisi olması gerekiyor antibiyotik kullandım 10 gün falan şuan çok şükür iyi ama ilerde sorun yaşarsam naparim şuan mi yapmam lazım hiç bilmiyorum çok kötü bir durum ya
alyamm_33 Ballilokuum pazar günü olduğu için doktoruma da ulaşamıyorum ama ön diş kırıldı estetik dolgu olur inşallah yaparlar riskli gebelik benimki
Zlfye34 BekarAnne19 Merhaba ben 10 +5 haftalığım ve aşırı apse yaptı dişim en büyük korkum bebeğime bişi olur mu ? Acaba apse diş çekimi içinde geçerli mi bir nebze olsun bi umut çok şişti yanağım
6hilal_akin1 alyamm_33 ilk üç ay ve son 3 ay yaptırılmıyor.Benimde Şubat ayında ön dişim kırıldı kaç dişçi gezdim ama hepsi doğum sonrası dedi son 1 ayım kaldı işte bekliyorum
BekarAnne19 alyamm_33 doktoru raporu isterler muhakkak ama ben rapor alıp gittim özel klinik olmasına rağmen
aysegulalatas @alyamm_33 bugün başıma geldi desem🥹🥺ağladım Ağlıcam ön dişimin ortası dolguydu yanlışıkla yuttum 6 aylık hamileyim bide ön iki dişimin ortası bomboş kaldı 🙄
aysegulalatas src=“https://img.imgyukle.com/2024/05/27/y0w6sA.jpeg” alt=“7D762E25 8805 4EC9 B633 6E78F6E48D80” border=“0”></a>