HESA20 Bir_nazenin01 ben 12.gün ovulasyon testi yaptım koyulaşma vardı 13.günde yaptım 14.günde yaptım koskoyu çıkınca hemen gebelik testi yaptım pozitif çıktı yani 14.gün öğrendim Allah’ım sana da pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah🤲
HESA20 Bir_nazenin01 yani yumurtlama testi kullandın mı yumurtlama gününü biliyor musun bikiyorsan benim gibi 13.14.günlerde yapabilrsin istersen geç döllenme olursa da çıkmayabilir canım
Bir_nazenin01 HESA20 yok canım ama günümü biliyorum şuan da aşırı kasık ağrım var bugün 1 hafta oldu haftaya test yapsam çıkar mı 14 gün geçmiş oluyor değerlendirme üzerinden
HESA20 Bir_nazenin01 yumurtlama üzerinden 14 gün geçince cıkar diyorlar genellikle hatta 17 gün sonra en garanti diyorlar inşallah vardır oluşuyordur Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin sana inşallahhhhh🤲🥰
HESA20 @Bir_nazenin01 çiçeğim naptın test yaptın mı merak ettim bide başka postta gördüm seni Adanalı mısın kız sen😀
HESA20 Bir_nazenin01 yaa🥹 hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah son adet tarihin neydi fazla yok aramızda o zmn 😀bnde Adanaya gelin geldim Algomed Özgür Kaya selçuğa gidiyorum
Bir_nazenin01 HESA20 7 mayıs canımm daha çok minnoş uygulamaya göre 3 buçuk haftalık 🥲 hoşgeldin güzel şehrimize
serenaygobul81 Kızlar benimde testim bu şekildeydi kuruma çizgisi denildi adetim 4 gün gecikti sizce bende de bir şeyler olabilir mi