Kızlar Geçen sene düşük yaptım kürtaj oldum . Tabi ki bu süreçte geç kalınmış bir doktor yönlendirmesi oldu en baştan beri riskli gebeligim olduğu söylendi çift rahim olduğu için. Önce lekelemeyle başladı sonra hastaneye gittiğim yani kaç kere gitti ben sayamadım neyse en son bel ağrısı karın kasik ağrılarından duramayacak hastaneye gittim ve bakıldı kese duruyordu bi sıkıntı yok dedi bisey vermedi resmen inanmadı gibi ac pedini göster dedi açtım gösterdim zaten canımla uğraşıyorum devlet hastanesinde böyle bir muamele görmek daha fazla üzdü beni . Neyse bana önleyici bir sey verin dedim kaç kere en sonunda Protestan hap ve iğne vermişti ama iş işten çoktan geçmişti. Neyse kullandım 2 günde kananam durdu Neyse kürtaja karar verildi ve Bilkent Şehir Hastanesinde Kürtaj oldum . Bilkentteki doktor sonra 2. Hamileliginde hemen hap ve iğneden başlamam gerek demişti. Aklımda bu hep kaldı. Neyse benim size sormak istediğim şey şu ; Kızlar ben öğrenir öğrenmez hemen düşük önleyici hapa iğneden hemen başlamalı miyim ya da kesenin görünmesini mi beklemeliyim ?
Reglim 4 gün gecikti bugün de olmazsam yarın sabah kan vereceğim. Bu yüzden geç kalmak istemiyorum . Korkuyorum . Tranva olarak kaldı bende.