Zeyyno_ Zeyna_12 Kızım 3bucuk yaşında hala dolap almadık ama artık almam lazım sığmıyor hicbiyere biizm yatak dolabimizin bı bolumude elbise dolabiydi orayı kullaniyodum şimdiye kadar o yüzden gerek duymadik
Gul2808 Zeyna_12 oğlum 2 yaşına gelene kadar almadik biz 2. Ye hamile olduğumu öğrendimizde takim olarak aldık
iremsevinc Zeyna_12 şifonyer ve dolap yaptırıyorum çnkü bizim dolabımzda yer yok hiç bir de çocuk odam boş zaten oraya koyucam park yatak alcam bide tam oda takımı almam daha
Cosimaniehaus Zeyna_12 kendi gardrobumuz yeterli diye almadık. Şifonyeri de boşaltıp tamamen bebeğimizin eşyalarını koymayı düşünüyoruz. Büyüdükçe odasını yapmaya başlayacağız
seyma2609 Oda yapmadım ama boşta duran bir odamız vardı oraya bir gömme dolap yaptırdık onu kullanıcam çocuk odası da ileride orayı yaparız. Ama size tavsiyem çocuk dolapları ne kadar tatlış dursalar da çok az eşya alıyorlar boyutları biraz küçük en ve boy olarak bence tavana kadar olan bir model tercih edin kışlıklar yazlıklar hepsini sığdırırsınız :)
Hulo2105 Zeyna_12 trendyoldan idareten aldık yerimiz küçüktü tam oraya uygun 2 kapak 2 çekmeceli dolap buldum gayette kullanışlı. 1-2 sene idare etse yeter sonra oda alacağız zaten
myavocado Zeyna_12 benim çok müsait alanım yoktu kendi yatak odamda gardrobımda. Boş odam da olduğu için yatak, üç kapılı gardrop şifonyer olan oda takımı aldımz eşyaları topluca dursun istedim. Bence boş odaniz varsa, alın nasıl olsa alınacak.
BabyAta Zeyna_12 benim ayrıca bir odam vardı ben direk oda yaptım geleceğe dönük. 3lu dolap, Şifonyer montessori yatak uzun süre kullanılır. Kendi dolabımda bana yer yok bebeginkilerin sığması imkansız hemde öyle hır düzen olmaz imkanınız varsa ayrı oda iyi olur
Umutaren Zeyna_12 bizim bı sifonyerimiz vardı yatak odasının makyaj malzemeleri ilaç vs vardı onları ayrı bı kutuya kaldırdım sildim güzelce sifonyeri 3 geniş çekmece 1 kapaklı dolap kısmı var raflı yıkadım utuledim oraya koydum kıyafetlerini bebişin abisinin dolabı var ama o küçük anca kendi kıyafetleri sığıyor
SrpYlmz Zeyna_12 Ben aldım canım çünkü kendi gardrobumuza zor sigiyoruz eşimle ama oda almadım çünkü evim küçük dolap aldım ve park yatak beyaz düz dolap aldım dört kapakli üzerine de sticker aldım yapıştırdım çok tatlı oldu 🥰