AAselinannesi06 36 haftadayız inanılmaz zorlanıyorum artık doğum şeklimiz normal gözüküyor Ayrıyetten kalçam çok ağrıyor ayağa kalkınca karamplar giriyor çok sabırsızım bebeğime kavuşmayı istiyorum 😄 vaktinde zamanında gelsinler inşallah sizde durumlar nasıl hanımlar
Meryyymom31 AAselinannesi06 35 hafta bitiyor benimde. Serklajliydim .10 hazirana gun verdi sezaryen olcak. Benimde şafak zorluyo son 15 bakalim saglicakla gelsin
Adlaksy AAselinannesi06 ben 33+3 haftalık hamileyim sizce bende Haziran’da doğum yapar mıyım internetten bakıyorum 33 hafta 7 mi 8. Ay mı onu bile anlamadım
Melisdila AAselinannesi06 35+2 yim 3. Sezaryanım olacak perşembe günü gidiyorum gün almaya 10-11-12 haziran tarihinden birini isteyecem doktorddan bayrama kdr toplanayım en azından
Arascancan AAselinannesi06 Bizde 36 hafta 2 gunluguz YARIN kontrol var doktorumuz sezeryan diyo gebeliğin basindan beri zaten bende istiyorum sezeryan cunku bebeğimiz biraz kilolu ve kafasi iki hafta önde normal doğum yapamazdim zaten bende ARTIK zorlanmaya başladım bazen yuruyemiyorum bacak aralarim kitleniyo
Meryyymom31 Melisdila bayram sonuna kalmasa iyi bana doktor kendi verdi 10 hazirana. Bende 35 bitiyor. Doktor on gun yokuz acil bisi olabilir baska doktora kalmani istemem kilosu da tamam dedi oyle verdi gunu.
Muallime-fmo Benim de aynı normal doğum olacak pelvis ağrısından, kasıklarımın ağrısından duramıyorum. 37+4 olduk. Gece olsun istemiyorum hiç rahat uyuyamıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah geçer bu süreç hayırlısıyla.