Bsrnura Kızlar transferi 5. Ve 6. Günü erken gebelik testi yaptım ama bir çok kişi erken dedi bugünse 8.gunu negatif görünce aşırı kafaya taktım kaset test yaptım oda negatif bir çok kişi forumda 8.gun pozitif görmüş benim gibi olup da pozitife dönen varmı
Basak Bsrnura canım kasette zaten çıkmaz, 5. 6. Gün aşırı erken ben 6. Gün regl ağrım oldu 2 sonra yani 8. Gün yaptım. Bebek 6. Günde tamamlıyor tutunmayı ve idrara çok daha geç düşüyor. İlk idrarla yarın tekrar dene istersen
Sinemb1406 Bsrnura 10. Günümde erken gebelik testi yapmıştım. Aynı gün gidip kan verdim 124 ile hamile olduğumu öğrendim. Erkenden yapmışsınız. Özellikle kaset testler adet 1 hafta geçtikten sonra gösteriyor. Erken gebelik testi almanızı öneririm.
Mozi1605 Bsrnura erken yapmışsın canım 10. Günü erken gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm şükür takma kafana sabırla bekle biraz erken gebelik yap
Basak Bsrnura canım herkesin değeri bir olmuyor ben 10. Gün 45le öğrenip doğum yapanlar var ve onunki 8. Gün çıkmaz meselaa.. sende gönlünü ferah tut bol suyunu iç yardım et ona güzel enejınle ki sana sımsıkı tutunsun yerini sevsin