Umutmirzainci Haticeburak06 ben de evde tayt giyiyorum okula gelince eşofman başka bişey yok aldığım pantolon da fos çıktı hiç rahat değil,doğuma daha 85gün var 😵💫
metemom_ Mervekyoglu_H evet canım zaten devlette doğuracam sezeryan istesem de yapmazlar o kadar istiyorum ki en azından epidural takılmasını
Crnsln metemom_ ay ben elbiseden başka bir şey giyemiyorum daralıyorum en güzel bol olan elbiselerden almak havalar da tam müsait
Tugbacim34 @Mikrofon0 vallahi sanki birisi tırnaklarını bastırıyormuş gibiydi. Herhalde aldığı pozisyon yüzündendi geçti şimdi ☺️
SrpYlmz metemom_ evde rahat pijama dışarda elbise ve pentinin hamile taytini giyiyorum üzerine oversize t-shirt öyle ☺️
SrpYlmz metemom_ maşallah ben üçüncü aydan beri önceki kıyafetlerimi giyemiyorum kilo almadım ama gobusumden ☺️😁
metemom_ SrpYlmz ay o kadar istedim ki benimde göbeğim çıksın ama bu haftaya kadar hamileyim dediklerim bile şaşırıyordu😂
Ozlemurak65 metemom_ benim giydiğim öyle dar taytlar değil daha esnek rahat olanlar üstümde yokmus gibi rahat hissediyorum ama gerckten hamilelikte kıyafet bulmak çok zor