mrserdogan12_ Guzelgunlerrr bir gebenin günlüğüne ait test sanırım benimde böyle çıktı sonra kan verdim negatif adet oldum o çok yanıltıyor altında çizgi var onun gölgesni alıyor galiba
Beybyi Guzelgunlerrr ben de bı kaç tane yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı ama bu gün yine yaptım hafif bı silik çizgi gördüm bakar mısınız
Zeyyno_ Guzelgunlerrr 1saat sonrası geçerli olmaz ilk 10-15dk içinde görünen çizgiler geçerli bu silik çizgi o zaman da gorunduyse var💕
sutlukahve_ Guzelgunlerrr Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah betan kaç çıkti adetin geçti mi
Guzelgunlerrr sutlukahve_ 31 çıktı adetime daha 2 gün var birde geç yumurtlama gördüm bu ay allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 2 günde bir baktıracağım doktor öyle söyledi
sutlukahve_ Guzelgunlerrr yaa maşallah benimde pozitif çıktı sabah kan vercem inşallah benimki de sorunsuz ilerler sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Beybyi Guzelgunlerrr bilmiyorum bı tane daha yaptım onda da hiç bir şey çıkmadı adetim bu ayın sonunda olmazsam o şekil yapacağım
hayalim35 Guzelgunlerrr adetime 5 gün vardı test yaptım bundan daha silikti kamerada çıkmıyordu adete 1 gün kala yaptım daha koyuydu 26 gün oldu doğum yaptım bnce hamilesin kan ver inş vardır 😊