Hmyra İyi akşamlar 15+5 haftalık hamileyim ayaklarım çok ağrıyor doktorum huzursuz bacak sendromu dedi magnezyum verdi ama sadece 2 3 gün etkisi oldu sonra yine aynı şekilde ağrıyor ayni durumu yaşayanlar varmı arkadaşlar...
Yasmin41 Hmyra bende de hamilelikten önce vardı ki hala var çok ayakta durmamaya çalışıyorum yormamaya çalışıyorum kendimi
Bbbby Hmyra ben kendimi bildim bileli var 🤦🏽♀️ Sadece agri degil bende ki surekli oynatma istegi de var 😂
Kamelya Hmyra bendede akşamları uzandığımda yattığımda sürekli hareket ettirme isteği oluyor tepiniyorum resmen bebişlerimiz doğmadan rahat edemicek gibiyiz
Yasmin41 Hmyra doğru diyorsun sürekli hareket ettirme isteği ağrılar geçmiyor benim şuan normal 11. Haftamdayım ama artarsa doktora danışırım sen de tekrar bir danış canım çözümünü bulursun inşallah
Hmyra Yasmin41 günde 1 kere alıyordum şimdi 2 ye çıkardık 19 gün sonra gidecem o zaman tekrar soracam inşallah
Hlersin Sizin ağrılar erken başlamış canım doktorunuza danışın magnezyum eksikliğinden olabiliyor. Benim bacaklarımı kesip atasım geliyor 😔 34+4 deyim şuan.
Hmyra Hlersin aynen canım öyle dedi magnezyum verdi ama çok bi etkisi olmadı onun da gidince tekrar soracam inşallah