Zeyyno_ Sarina98 Ayy umarım gecer hamileyken soğuk algınlığı hiç çekilmiyor ben dün ayağa kalkamıyorum sağıma soluma yatmaktan kalçamı hissetmiyordum o derece ağrıyordu serum verdiler o biraz iyi geldi🙏
Sarina98 Aysegul166 ilk cocuksa öyle oluyo😂😅😅😅ben arada kavga etmek istiyorum al birazda sen taşı diye. Mide yanması, ağrıları falan daraldım artık. Doğduktan sonraki süreci de bildiyim için içimde kalsın diyorum 😂😂😂
Aysegul166 Sarina98 bende diyorum valla bebek zaten gece kımıl kımıl al taşı biraz diyorum her hareketinde oda görcekmiş aynen ilk çocuk ondan böyle 😂
Sarina98 Aysegul166 merak etme ağladığı gecelerde bağırmaya başlıyorlar babalar😂 ama hepsi de bize. Ağlasa yemese emmese hep bizim suçumuz oluyo.
Nergis281018 Asila_arzu bende açlıktan yatamiyorum iyiyiorum tam yaticam gene acikiyorum çok yoruldum yemekten
Zeyyno_ Sarina98 Benimde kızım var da 3bucuk yaşında yanmda uyuyordu o da bana uzuluyodu hastayım diye 😁
Aysegul166 Sarina98 dimi şimdi havalardan uçuyo bebiş doğsun biz onla uyucaz senle uyumıcaz sen başka yerde uyu diyo emzirirsin bi zahmet diyorum bende 😂 ilk günden kaçacak delik arayacak halbuki sanki bilmiyoruz
Sarina98 Aysegul166 vallah eşim büyük oğlanı bana sakla küçük olanı al başka odada uyu diyor hep😂 Küçük olanın her saat yemesi içmesi bezi vs var, birde erken uyanıyor diye büyük olanı uyandirmasin. 😀